Aviseringar
Rensa alla

Ensam för evigt


Nintendos BFF:

tjejer är så mainstream. bli bög istället.


   
SvaraCitera

namjorne:

ett ligg är också otroligt avlägset. Det har gått så långt att jag skulle kunna tänka mig att betala stora summor pengar för att ens få möjlighet och tillfredställa mina behov.

dra en runk..[confused]


   
SvaraCitera

Tjejer är skit ändå. Här är en grej som gör att du inte känner dig ensam med ditt problem.


   
SvaraCitera

Vi behöver en bild för att avgöra detta.

Oavsett finns det alltid en lösning: hitta en blind tjej.

Nä men seriöst, det finns fula tjejer med.


   
SvaraCitera

21 år och har aldrig heller haft tjej så jag förstår dig 🙁


   
SvaraCitera

Du är absolut inte ensam! Jag fyller 18 om 46 dagar(ja, här räknar man exakt!) och har haft ett förhållande - För 5 år sen och det var inte något seriöst.
Sen har jag under snart 5 år haft väldiga problem med mig själv så jag har inte riktigt haft tid att tänka, men nu kan jag inte tänka på något annat än att skaffa en pojkvän.
Jag har väldigt få kompisar, kanske 1-2 som jag umgås med på fritiden, och min självbild och självkänsla är helt skev. Sen har jag alltid varit orolig för att bli ensam, och jag vet att jag inte skulle klara av ett ensamt liv. Men har ändå försökt att börja tänka lite mer positivt, men som sagt, det är jävligt svårt.
Jag vet inte om det är mitt utseende som det är fel på, för jag har slutat att lita på mitt egna omdöme, eftersom jag vet att jag bara kommer trycka ner mig själv.

Men ge inte upp, och försök att inte trycka ner dig själv. Det blir bara värre då. Har börjat att försöka tänka mer positivt, så får se om det ger något resultat!


   
SvaraCitera