om man lägger dom i frysen istället för kylen, så kan man smula sönder dom med fingrarna istället!!! och behöver ej hacka dem med skärbräda etc! och sen när de tinar så blir de som vanliga igen bara i mindre bitar! dessutom håller de mkt längre!
smart va?! kom på det nyss!!!
Du är ett geni.
Menar du att man ska smula sönder grönsakerna när dem är frusna? Haha.
wow
spaceFlea:
Menar du att man ska smula sönder grönsakerna när dem är frusna? Haha.
ja klart!! det som var det smarta, gjorde grönsakssoppa på det viset nyss blev jättegott
Ritinkin:
Du är ett geni.
tack!
farbror gugge:
ja klart!! det som var det smarta, gjorde grönsakssoppa på det viset nyss blev jättegott
Förstår bara inte hur man kan smula sönder frusna grönsaker. Låter svårt.
spaceFlea:
Förstår bara inte hur man kan smula sönder frusna grönsaker. Låter svårt.
varför inte? : S asså deblir ju hårda och frusna,bara att klämma lite lätt på dom så går de i typ 100 bitar eller beror väl på vilka grönsaker, kanske inte funkar med typ gurka och tomater, men tänkte mest på typ sallad och blad-saker
okej
går fortare o hacka, mindre kallt, mer blod osv
Kakaoxo:
okej
mh
kachin:
går fortare o hacka, mindre kallt, mer blod osv
neh! nu har jag en påse salladsmix i frysen, bara at ta en näve, krama det med handen,och vipps= perfektly sized salladsbitar!!
om inte annat blir det ju ingen onödig disk!
men visst var det lite fiffigt!!
farbror gugge:
neh!
men om man vill ha färsk grönsak då?
lr frukt
Eller så tar man stavmixern!
farbror gugge:
men visst var det lite fiffigt!!
mm de e bara avundsjuka
haha smart