Aviseringar
Rensa alla

14 åring, sex med 20 åring?


Ämnesstartare

V.J.:

En 14-åring bör inte ha någon relation med en 20-åring öht. I synnerhet inte en sexuell sådan. Att pedofilen åker i fängelse kan ge den stackars flickan gott om tid att bearbeta det trauma han utsatt henne för och kanske träffa en pojke i sin egen ålder.

Ursäkta men kallade du honom pedofil? En pedofil är en person som tänder på BARN. Inte barn som ser vuxna ut till kroppen osv, dom tänder på BARN som ser småa ut. 

Jag tänker fan inte sätta dit honom och förstöra hela hans liv. Jag var med på det och nu i efterhand så ångrar varken han eller jag det. Han har inte ens tjatat om sex nå mer sen vi hade det. 


   
SvaraCitera

dom tänder på BARN som ser småa ut. 

Hehe
http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Hebefili


   
SvaraCitera

Honduvett: Ursäkta men kallade du honom pedofil? En pedofil är en person som tänder på BARN. Inte barn som ser vuxna ut till kroppen osv, dom tänder på BARN som ser småa ut.

Du är ett barn. Ett 14-årigt barn. En 14-åring har ingen vuxen kropp.

Honduvett: Jag tänker fan inte sätta dit honom och förstöra hela hans liv. Jag var med på det och nu i efterhand så ångrar varken han eller jag det. Han har inte ens tjatat om sex nå mer sen vi hade det.

Huruvida du "var med på det" eller ej är irrelevant. Du kan inte samtycka till sex enligt lag. Speciellt inte med en 20-åring. Jag förstår att du inte vågar sätta dit honom då han utnyttjade dig, men dina föräldrar kommer troligtvis och förhoppningsvis göra det om de får reda på det, för inget sunt föräldrarpar låter en 20-årig man limma på deras 14-åriga dotter.


   
SvaraCitera
keynan

Walks In:
Att döma av dina trådar har du redan haft oskyddat sex flertalet gånger. Läser flera trådar där du pratar om att du haft sex och att du är orolig för att bli gravid. Enligt dina egna uppgifter har du tidigare dessutom blivit sexuellt ofredad av en 19-åring. Du har också skrivit trådar där du frågat hur mycket sprit du klarar av att konsumera. 

Du är allt en synnerligen vild 14-årig flicka. 

what a research. åldersskillnaden är stor och killen är inte klokt, det där inte kärlek och sen är det inte lagligt. vad kommer du göra när han går vidare till nästa 14åring, utöva utpressning på honom.  


   
SvaraCitera

Honduvett:
Träffat en 20 årig kille sen ganska länge tillbaka. Han och jag höll på ganska mycket och jag fick känslor för honom. Han är verkligen supersnäll mot mig och har aldrig tvingat mig till att göra något. Han har även sagt för ett tag sen att han ville att vi skulle väna lite med att ha sex. Idag när jag var med honom så hade vi sex och jag berättade det för min kompis. Min kompis blev heeelt chockad och tycker att han är superäcklig som hade sex med en som är mycket yngre än honom. 

Tycker ni att det är äckligt att en 14 åring och en 20 åring har sex? Allting var från början min ide och jag ville verkligen. Skulle han ha utnyttjat mig så skulle han nog haft sex med mig för flera månader sen. Litar verkligen på honom och förstår inte varför det isåfall skulle vara fel?

Fy fan, träffa någon i din egen ålder..


   
SvaraCitera

Cutenessoverload:
Tycker inte det är fel alls då jag är nog den sista som ska döma. Tycker att ni ska göra vad ni vill men då du inte är "laglig" än så är de väl de personer kommer reagera på. 
Nu är det väl bara att vänta och se om han har utnyttjat dig eller inte. Tror dock inte han gör det då om han är en idiot mot dig skulle du bara kunna anmäla honom. Haha payback is a bitch XD

alltså, nog för att jag verkligen inte förespråkar att 14-åringar och 20-åringar ska ligga med varandra, men att välja att anmäla enbart för någon form av "hämnd" är fan vidrigt.


   
SvaraCitera

Nej jag tycker inte det är fel. Däremot så är det ju olagligt eftersom du är under femton.  Men sex år tycker jag inte är så stor ålderskillnad egentligen.


   
SvaraCitera
sebb0

Intressant!  Detta är ironiskt nog ganska precis vad som håller på o hända mig..  jag är själv 19 år och av en slump en sömnlös natt fick jag kontakt med en tjej på 14 år på omegle om jag inte mins fel.  Tiden har gått o vi har inte kommit så långt att vi gjort steget för o träffas. vi har väl haft lite problem med faktumet om att jag är 5 år äldre som sagt. skulle jag komma med henne hem skulle mor o far kolla snett på mig o fråga efteråt men inte göra något mer av de.. skulle hon komma hem med mig skulle de troligen gå hus i helvete med hennes föräldrar.. så hur löser ni de som har erfarenhet?    

Och de med sex mellan åldrarna tror jag inte är något speciellt. möjligtvis att de kanske kan bli smyg jobbigt om du som "liten växande tjej" ska va med "stor färdigutvecklad kille" if you know what i mean 😛   

Som några redan skrivit har inte kärlek några gränser och de gör bara åldern till en obetydlig siffra.. gillar man varan så har man redan förbisett sådan som mognads skillnad m.m. för man "passar bra ihop"  🙂

Han kan ju som sagt va vara någon skummis under ytan.. men Troligen om han är så snäll o underbar som du säger har jag svårt att tro att han skulle utnyttja dig som någon kuk vante.. antar att ni gör andra saker tsm en att hoppa i sängen så tror han är seriös 🙂  

Hoppas de går bra för er o att de funkar bra! 🙂 MVH


   
SvaraCitera
Lod
 Lod

Inga andra än ni vet. Om ni trivs med/har respekt för varandra och har kul, så är det jättebra. Ålder är inte viktigt egentligen, ni är två människor i ett möte, helt enkelt. Om du är under 15 så är det inte så populärt enligt lagen men du kontrollerar ju ditt sexliv.


   
SvaraCitera

Skulle överväga att vänta med sex ytterligare sex om du är seriös ang. honom.
Det kan få rätt stora konsekvenser, hade en klasskompis som var 17~~ och hade en 14-årig flickvän, de låg, hennes mamma fick veta, han fick nå skit för det och då var han bara 17 och inte helt straffberättigad.


   
SvaraCitera

Walks In: Du är allt en synnerligen vild 14-årig flicka. 

Haha vad du var på hugget! Jobbar du som polis spion? 


   
SvaraCitera

jag kan inte förstå vad en 20-åring skulle känna att hen har gemensamt med en 14-åring samt ha sex med vederbörande 

värt att tillägga: det är olagligt


   
SvaraCitera