Aviseringar
Rensa alla

Eventuell storblogg om volontärresa


Ämnesstartare

Fick ett mejl av en tjej som ska iväg på Volontärresa till Nepal, och blogga därifrån, och jag tänkte att det kanske fungerade som Storblogg på UM. (Den ska i sådana fall inte aktiveras förrän den 20 mars.)

Funkar det?

Jag har bett henne skicka ett textprov och det såg bra ut.

Här är mejlet:

Hej!

Mitt namn är Emma Holmström, jag är 25 år gammal och kommer från Stockholm. Jag går nu det andra året på KY-utbildningen Turism och service på Akademi Båstad och i vår går jag i ut på min sista praktikperiod. Den ska jag lägga hos Volontärresor AB, som jobbar med att utveckla och bemanna volontärprojekt i många olika fattiga länder, så som Ghana, Tanzania, Senegal m.fl.

Under min praktik hos dem kommer jag att genomföra en egen volontärresa. Den går till ett projekt i Nepal, där jag i två veckor ska vara med och bygga och rusta upp skolor och barnhem i en liten stad utanför Kathmandu! Jag kommer under den här tiden att skriva en blogg i syfte att förmedla en bild om hur det är att jobba som volontär. Jag vill inspirera andra att göra som jag; att våga ta steget och anta utmaningen, att lämna tryggheten bakom sig, få livsförändrande erfarenheter och vänner för livet. Och få erfara den underbara känslan av att bidra med något betydelsefullt!

Min fråga till er är, skulle ni vara intresserade att låta mig få berätta om min volontärresa på Ungdomar.se, eller visa länken till min blogg på sidan? Jag tror att många av era läsare skulle vara intresserade av projektet och säkert själva nyfikna på hur det går till att resa som volontär.


   
Citera

Jag tycker det låter hur bra som helst!


   
SvaraCitera