Aviseringar
Rensa alla

F! på frammarsch i opinionen


så jävla trött på folk som kalla fi för feministiskt. de vill se sig själv som blocköverskridande, bara det gör dem till ett sämre alternativ än vänsterpartiet för att uppnå jämställdhet. feminism och kapitalism kan inte gå hand i hand, och så länge som de är öppna för att liera sig på sådant vis kommer de aldrig vara ett alternativ.


   
SvaraCitera
sincan

Tänk om de "tar" röster men inte kommer in i krigsdagen. Fail deluXxX för femenisterna när Alfons pappa och svansepär ska styra fyra år till och flytta skattepengar till deras bästaste rådgivers.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Folk tänker spontant att "jämställdhet" är bra, att Schyman är en skön kärring och tycker om tanken på att FI kommer in i riksdagen. Samtidigt älskar media och etablissemanget FI och gör allt för att partiet ska komma in. Få har dock läst partiprogrammet och de flesta hade garanterat inte röstat på partiet ifall de visste hur mycket knasigt partiet står för.


   
SvaraCitera

NiklasW: Få har dock läst partiprogrammet och de flesta hade garanterat inte röstat på partiet ifall de visste hur mycket knasigt partiet står för.

kan du vara mer specifik


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tevepro:

kan du vara mer specifik

Man föreslår idiotiska och ogenomförbara förslag, saknar finansiering och har överhuvudtaget ingen ekonomisk politik, trots att man snart funnits i 10 år. Inget annat parti hade kunnat komma undan med att inte ha en ekonomisk politik. Dessutom är deras politiker oerhört okunniga och vet i vissa fall inte ens vad partiet själva tycker. Har dessutom aldrig träffat en anhängare till partiet som på något sätt kan förklara vad partiet har för konkreta förslag.

Flummigt initiativ helt enkelt.


   
SvaraCitera

NiklasW: Man föreslår idiotiska och ogenomförbara förslag, saknar finansiering och har överhuvudtaget ingen ekonomisk politik, trots att man snart funnits i 10 år. Inget annat parti hade kunnat komma undan med att inte ha en ekonomisk politik. Dessutom är deras politiker oerhört okunniga och vet i vissa fall inte ens vad partiet själva tycker. Har dessutom aldrig träffat en anhängare till partiet som på något sätt kan förklara vad partiet har för konkreta förslag.

det var ju inte specifikt alls.


   
SvaraCitera

Vem fan vill ha in radikala feminister i riksdagen? Fula lesbiska tjejer som är ''toppkandidater'' vill t.ex. förbjuda porr helt och hållet för att de tycker att det skadar vår syn på jämlikhet hahaha weirdos. De har ingen långsiktig plan heller utan tänker mest på vad som ska ändras för att Kvinnor inte ska finnas med i något som kan skada synen hos kvinnor. 

Deras politik håller inte. Bye


   
SvaraCitera
time
 time

majesticcasual: Vem fan vill ha in radikala feminister i riksdagen?

Vi som är trötta på att få den här sortens kommentarer:

majesticcasual: Fula lesbiska tjejer som vill t.ex. förbjuda porr helt och hållet för att de tycker att det skadar vår syn på jämlikhet hahaha weirdos


   
SvaraCitera