Aviseringar
Rensa alla

Får populära killar tafsa?


John, vi var flera som gick och talade om för expeditionen hur det hela hade gått till, bland annat hur tjejerna höll på, och hur det hade gått till när han gjorde så mot dem. Bara det att de accepterade hur hela händelsen när han gick fram till dem gick till, men de ansåg att det var olämpligt, trakasserande och "förkastligt".

Enbart vissa grejer gick de med på att tjejerna kanske kunde göra, men även de i expeditionen ansåg ju att "det var sånt man fick ta, bara att vara glad och ta emot". Tror vi var uppemot 10 personer, tjejer som killar, som gick och talade om för expeditionen hur dessa tjejer höll på. Men det VAR mer ok att tjejer gjorde så än killar, eftersom "killar klarar ju av sån behandling bättre än tjejer, tjejer tar ju mer illa vid sig".

Polisen lade iofs ner allt när de fått reda på hur det gått till, så vitt jag förstått. Han fick aldrig något straff för det iaf. Efter det så var de tjejerna iaf INTE välkomna någonstans. Vilket faktiskt är något jag gillar än idag, trots att jag inte tycker om att någon blir "mobbad". Men let's face it, de förtjänade utfrysningen. Iaf IMO.

Knarko:

har ej träffat dig ännu

Säker på det? [wink]
Jag kanske stalkar dig!


   
SvaraCitera

Memnoch:

Säker på det? [wink]
Jag kanske stalkar dig!

[cry]
dumma gubbe [mad]
är som tur är inte hemma på ett tag nu [blush]


   
SvaraCitera

internet:

jag gör det hela tiden


   
SvaraCitera

Knarko:

är som tur är inte hemma på ett tag nu

Tror du inte jag redan vet det?[badgrin]


   
SvaraCitera

Memnoch:

Tror du inte jag redan vet det?[badgrin]

fu [cry]


   
SvaraCitera

Already done that. Du sover RIKTIGT djupt på häst-lugnande :O Hur kändes det att sitta ner imorses?


   
SvaraCitera

Nu tror jag iofs inte att fenomenet är så vida utbrett som många tycks tro. Män fostras till att hållas nere på mattan för att släppa fram tjejerna. på gympan, på lektionerna, på rasterna. Detta är ju en direkt alpha-hane mentalitet över det hela, och så värst många som skulle göra det i sverige (ja, för jag frånser utlänningarna) finns det inte. Och uppe på detta så finns det fler tjejer med attityd än förr. Men visst, chansen av att en tjej inte skulle lacka blir nog större ju snyggare mannen ifråga är.


   
SvaraCitera