Aviseringar
Rensa alla

Feministiskt initiativ


Miceparade:

I mitt svar ligger ett antagande om att på 20-talet jobbade kvinnor enbart för kvinnor, och när jag påstår att vår tillvaro inte längre ser ut som den gjorde då, menar jag att feminister inte längre behöver jobba enbart för kvinnors sak när de jobbar för jämställdhet, de kan (och behöver) numera jobba för båda könen. Vilket de också gör.

Nej det är ju klart att feministerna inte behöver göra det. Men likväl gör dom ju det än idag utan att det behövs. Med den vetskapen kan man snabbt dra slutsatsen om att feministerna jobbar inte för jämställdhet om dom bara gör det för kvinnorna. Du som faktiskt försvarar feministernas rätt att alla kalla sig jämställdhetskämpar måste faktiskt kunna backa upp det med exempel, länkar eller analyser.

Miceparade:

Nu var jag ju givetvis tvungen att googla men jag hittar ingenting som helt stämmer överrens med det du skrev, efter en inte allt för ingående sökning.
Du får hemskt gärna uppge någon slags källa.

Här kommer problemet, jag kan inte backa upp påståendet faktiskt. Men i huvudsak har jag kollat program om saken på Discovery.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

FreeWay89:

När jag sa: ''Kom gärna med ett exempel'' så öppnar jag väl upp för en diskussion? Med det menar jag väl att jag vill lyssna på vad du har att tillföra?

kanske den enda och första gången dock 🙂


   
SvaraCitera

räker äter man:

kanske den enda och första gången dock 🙂

Nej, i så fall har du fått fel uppfattning. Aja men dra fram dina exempel då. Nu har du din chans.


   
SvaraCitera