Aviseringar
Rensa alla

Fertilitetstest


Caroline123:

Poängen var att man inte behöver testa sig för allt som är visuellt. Klamydia däremot, brukar inte visa på några symptom, och är därför extra viktig att testa sig för. Så länge man inte ligger runt borde det inte vara något större problem.

det är ingen som har påstått att du ska testa dig för allt visuellt. käre värld.


   
SvaraCitera
salmon

Det räcker med att ligga med en enda person som legat med någon fler för att få diverse sjukdomar. Om man ligger runt kanske man rent procentmässigt har större risk att drabbas eftersom man spelar på fler lotterier, men att inte ligga runt är ingen friskhetsgaranti. 


   
SvaraCitera

kondom.


   
SvaraCitera
salmon

amsi:
kondom.

Glatt skålande


   
SvaraCitera
Jeay_L

Caroline123: Jag har inte heller försökt bli gravid. Kanske missuppfattades.. Saken är den att jag vet att min pojkvän, liksom många andra, tycker att det är skönare utan, och efter att ha använt kondom ett tag så orkar jag inte riktigt bry mig riktigt längre.

Föreslår ett besök på ungdomsmottagningen och diskutera en annan preventivmedelsform om du inte vill ha barn i nuläget, kondom är enda som skyddar mot könssjukdomar, men finns många fler preventivmedel så nog finns det säkert något som passar dig!

Har aldrig gjort abort själv, men har några i min närhet som av olika anledningar fått lov att göra och ingen av dom tycker väl att de var så jäkla kul!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

salmon: Det räcker med att ligga med en enda person som legat med någon fler för att få diverse sjukdomar.

Ja absolut, men jag litar på min pojkvän..

Jeay_L: Föreslår ett besök på ungdomsmottagningen och diskutera en annan preventivmedelsform om du inte vill ha barn i nuläget

Jag har gjort det ett antal gånger. Har dock inte hittat något för mig.. Har i alla fall använt kondom i de flesta fall. Har själv ett par vänner som gjort abort och har hört om hur tufft det varit, men ja..


   
SvaraCitera

använd kondom 


   
SvaraCitera