Aviseringar
Rensa alla

Fick ett argt PM, hur ska vi agera:


Ämnesstartare

Trött och sur
Från: Ad_Hoc
lör 31 jan 2009

Vad fan är det för jävla trähatt som har sett till att om man ägnar en viss tid till att skriva ett inlägg eller skapa en tråd, så ignoreras det och man skickas till startsidan för forumet?
Det är som om ni verkligen anstränger er för att se till att det inte skrivs något långt, innehållsrikt, kreativt som har stort diskussionsvärde. Jag spenderade rprecis 40 minuter att att skriva ett längre inlägg och glömde bort att kopiera innan postningen, en del av min själ dog när jag insåg att jag skulle behöva skriva om det.

Åtgärda genast och/eller utdela spöstraff för den lycklige fånen.

---

Han skriver ganska grovt, är det värt att varna för detta? Sen skulle jag gärna vilja se en sajt där sessionen är längre än 30-40 minuter.


   
Citera
Ämnesetiketter

Alexander Danling:

Han skriver ganska grovt, är det värt att varna för detta?

Jag förstår personens frustration och tänkte faktiskt precis skapa en tråd om samma ämne. Visst skriver hans ganska grovt, men jag hade nog inte varnat för det.

Men jag är kanske lite för snäll.


   
SvaraCitera

Nu är ju jag inte moderator, men har tillgång till det här forumet så utnyttjar det. En varning känns rätt kraftigt. Man förstår ju hans frustration, är det inte bättre att bara svara vänligt, be honom i fortsättningen hålla en trevligare ton och om han åter svarar grovt så varna? Känns lite dumt att göra honom ännu argare liksom.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

uppenbar:

men jag hade nog inte varnat för det.

André Vifot Haas:

är det inte bättre att bara svara vänligt, be honom i fortsättningen hålla en trevligare ton och om han åter svarar grovt så varna?

Jo, ni har rätt. Tack för input [y]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera