Aviseringar
Rensa alla

Filmtips på Netflix!


skatemaniac:

Vet inte, ska ta o kika faktiskt - tack för tipset 🙂

Fanns den?


   
SvaraCitera

Cykeldöden:

"bra" är väl relativt. Om en nu tycker att det funkar bättre att betala pengar för att få ett litet urval filmer än att få nästan vilka som helst gratis så får väl det stå för en själv men låter rätt dumt.

Jag tar med det faktum att det är olagligt att ladda ner, i min lilla ekvation. Att betala 80 kr i månaden om man tittar på en 2-3 filmer i veckan och många avsnitt av serier så är det en minimal kostnad jämfört med alla andra lagliga alternativ. Dessutom så är det lång mycket smidigare att använda netflix för att få en högkvalitativ film/avsnitt på alla enheter.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

skatemaniac:

lång mycket smidigare att använda netflix för att få en högkvalitativ film/avsnitt på alla enheter.

öhm det verkar ju vara massiva problem så fort en inte använder en PC med Windows XP+. Du kan inte ens använda vanlig brännarprogramvara för att dra ut grejerna på DVD om du vill kolla på TV och inte har tv kopplad till dator. Och det verkar vara en hel del extraarbete för alla som vill använda det med lubuntu, debian, xubuntu, eller mageia (har inte testat själv med vet folk som haft problem i debian och lubuntu och en snabb googling antyder att det inte bara är de distrona som netflix krånglar med).

Plus att du måste ha microsoft silverlight som generellt är uselt för datorprestandan. Och sen, DRM som en bonus.


   
SvaraCitera