Aviseringar
Rensa alla

Filosofera mera: Du träffar dig själv.


skulle nog tka den var ful och jobbig och ofräsch o sen aldrig snakca


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Cutenessoverload:
Skulle va bff me mig själv haha. Men en mer modigare version av mig själv så skulle vi vara skit tajta. Har träffat en tjej som är skit lik mig bara mycket modigare men annars har vi samma humor, lika galna (hon är lite galnare) men vi har inte samma killsmak. Så de är bra så vi inte gillar samma kille. Men hon gillar också äldre killar (hon är 1 år äldre en mig btw) Men fattar inte hur hon kan va så framåt och har inge problem att skämma ut sig.. 😀

så du skulle gilla den person du uppfattas vara och ta kontakt och börja umgås?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kukoxo:

ofräsch 

Tardig

har du jättehöga krav på fräschhet eller, fröken byta-lakan-twice-a-week?!


   
SvaraCitera

elverpigen:

Tardig

har du jättehöga krav på fräschhet eller, fröken byta-lakan-twice-a-week?!

nej inte ofräsch som ohygienisk men ofräsch personlighet/yttre  typ.. inge spännande osv!


   
SvaraCitera

Osäker på om jag skulle orka umgås med mig själv nån längre stund. Å ena sidan vore det nice pga det andra jaget skulle veta om allting som är jag, och man skulle kunna slappna av och känna sig mindre ensam på ett helt annat sätt än vad man gör när man umgås med andra människor, även om de känner en väl. 

Men tror jag har ett jobbigt sätt som jag skulle störa mig på och känna mig rivaliserad av. Det är så energikrävande när någon i en grupp vill göra anspråk på den plats man har i gruppen. Oftast nån som är ny. Så småningom när man lärt känna den där personen börjar man ju inse att eftersom den inte är exakt som man själv så har den trotsallt en egen nisch, och man själv har också det. 
Men. Om det vore jag själv som tog upp den platsen. Vore det nog asjobbigt. Ledsen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Miceparade: Men tror jag har ett jobbigt sätt som jag skulle störa mig på och känna mig rivaliserad av. Det är så energikrävande när någon i en grupp vill göra anspråk på den plats man har i gruppen. Oftast nån som är ny. Så småningom när man lärt känna den där personen börjar man ju inse att eftersom den inte är exakt som man själv så har den trotsallt en egen nisch, och man själv har också det.

jo, det här tror jag nästan jag skulle känna också. jag tar ganska mkt plats och sådär, blir jätteirriterad när andra personer OCKSÅ gör som jag, stör gruppdynamiken liksom.


   
SvaraCitera

elverpigen: så du skulle gilla den person du uppfattas vara och ta kontakt och börja umgås?

Ja de skulle jag :3


   
SvaraCitera