Aviseringar
Rensa alla

finns det några djurrättsaktvister här?


qazedctgb:

varför syns det inte att du är online?

Modhax


   
SvaraCitera

Ja självklart, eller ja... innan ett smärre missöde. Vi hade brutit oss in i Astra Zeneca, brutit och brutit, vi hade "lånat" nycklar eftersom någons högakademiska borgarfar är chef över avdelningen som arbetar med djurförsök. Vi tog hem alla möss och råttor i väntan på en uppenbarelse om vad vi skulle göra av dessa små stackars liv. Olyckligtvis lade vi burarna för nära sängen, och när vi kom tillbaka hade råttorna dragit in den nya fina sidenöverkastet i buren och tuggat sönder det. I sitt vansinnesutbrott tog min kamrat ohyran och kastade ner dem i grannarnas brevinkast. Hela vår djurrättsinsats var förjäves, så vi gav upp djurrätsaktivismen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

CZeleaC:

djurrätsaktivismen.

hahahaha

men skönt att du har slutat fördärva viktig forskning 🙂


   
SvaraCitera

qazedctgb:

det är fruktansvärt mycket dyrare för samhället än de resurser som läggs på att försöka lindra bota sjukdommar med hjälp av läkemedel. mycket av forskningen bekostas av läkemedelsbolagen själva.

vi kan väl helt enkelt sluta använda världens ekonomi till få individer som tjänar multum inom film, musik och litteratur. Är bara väldigt orättvis fördelning


   
SvaraCitera

jag säger fyfan för djurförsök
sedan spyr jag när jag hör om industri slakterier

man ska köpa från en när liggande gård (om nu möjligheten finns)
eller ut i skogen och skjuta något själv (om den möjligheten finns)


   
SvaraCitera

Är du emot djurförsök vid framställandet av nya läkemedel eller vid forskning som kan rädda liv/bespara lidande för tusentals människor?

Ja.

Är inte bekostnaden av några djur värt det för att rädda människor?

Nej.


   
SvaraCitera