Någon som har något smarrigt tips på vad man kan göra med en sedvanligt kulinarisk fiskfilé av Vit sort?
Den som svarar med ett trevligt recept eller tips får en pöss!
Gå till konsum och köp rödspätta, remouladsås och ströbröd.
Färsk rödspotta som var levande sen för ett par timmar sen. Rensa bort huvud och organ, gör ej filé av den. Helstek den efter du bröat den. Servera med färsk potatis direkt från landet, lite lingonsylt och steksky till skadar inte heller.
Mormor kan laga mat
Harpyja:
Gå till konsum och köp rödspätta, remouladsås och ströbröd.
det är så jävla gott! håller med dig, GÖR DET!
Harpyja:
remouladsås
Är inte de ganska äckligt?
fakotza:
Är inte de ganska äckligt?
Inte till den fisken, inte.
Sätt ugnen på 225°. Skär fisken i portionsbitar och salta & peppra runt om. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över god tomatsås, gärna med lite grädde i. Strö över basilika, körsbärstomater, ströbröd och ost. Gratinera i mitten av ugnen i 15-20 min. Ätes med potatis.
Tråden låst på grund av inaktivitet