Aviseringar
Rensa alla

För trång!


Ämnesstartare

Jag är oskuld och när jag på något sätt penetrer min fitta så gör det ofta ont och det känns som att jag verkligen måste ta i för att få plats med ett finger. Inte så Nice sen när man ska in med en kuk liksom.. någon som har varit med om att kuken inte gått in? Eller allmänt liknande problem.


   
Citera
Ämnesetiketter

Jag skulle tro att du inte är tillräckligt kåt/våt. T.ex. man kan inte få in en kuk utan att vara upphetsad innan, det kan göra riktigt ont, eftersom att kroppen då inte har hunnit bilda vätska där nere och ''vidgas''. Det är en stor anledning till varför det är viktigt med förspel när man ska ha sex (som tjej).

När du själv ska ner dit med fingrar, så håll på lite runt om innan du sticker in några fingrar, så att kroppen hinner bilda den där vätskan (du själv måste vara avslappnad och lite upphetsad!). Det är många som har lite svårt med det där, men det kommer bli bättre! 🙂


   
SvaraCitera

Hej Rodnar


   
SvaraCitera

Det är antagligen ingen fara alls eftersom du förhoppningsvis kommer vara mer våt när du ska ha sex. Gör det ont är det bara för att man inte är tillräckligt upphetsad:)


   
SvaraCitera

Du ska inte inte tvinga in någonting. Var ordentligt avslappna, kåt och våt innan något ska in. Sedan kommer man ju oftast ej av penetrering så det behöver man ju inte fokusera på under onani.


   
SvaraCitera

Försök att inte oroa dig för mycket kring det. Lär känna din kropp först och främst, vad gillar du? Vad känns bäst/skönast? Nödvändigtvis behöver det inte vara skönast att ha ett finger i sig när man utforskar själv. Testa dig fram!

Och du behöver inte vara orolig, när du väl har sex så kommer du med väldigt stor chans känna en helt annan känsla än när du är ensam och då behöver du inte oroa dig för att vara för trång eller att det ska göra ont. Viktigt när du har sex första gången är att ni kommunicerar så det känns bra för dig 🙂


   
SvaraCitera