Aviseringar
Rensa alla

Föräldrar som säger nej till skitsaker.


gammalumare:
att färga sitt hår Är skadligt för håret (om man inte är supersäker på vad man gör) och gör man det inte hemma är det svindyrt

skulle uppmana mitt barn till att hålla sig så naturlig att ingenting i ansiktet eller på kroppen behöver ta skada av att man vill leka med sitt yttre men vill den jättegärna så okej men skulle nog vara jättenyfiken på hur det går till och hur resultatet blir (pga. att jag är omtänksam)

Som tur är så skadar man inte hälsan med mer än 0.1-1% med färgen, då håret blir nytt, klippt och naturlig färg igen. Om man vill pröva så vore det att rekommendera att testa. Men du har rätt! Det kan ta mycket stryk och bli konstigt och löst. Men det växer ut nytt...(Efter ett tag).


   
SvaraCitera
Gerrto

är väl inte så konstigt att en del föräldrar vill hålla koll på sina barn och inte vill dom "förstör" sin kropp o så. Men visst, det kommer väl ändra sig över tid.


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

om det enligt dina egna ord är en skitsak att färga håret blått så... borde du ju låta bli...


   
SvaraCitera

Hårfärg är ju en skitsak men du kan ju få ordentliga infektioner av piercingar om de görs fel och tas om hand fel. 


   
SvaraCitera

Xuzkie: Som tur är så skadar man inte hälsan med mer än 0.1-1% med färgen, då håret blir nytt, klippt och naturlig färg igen. Om man vill pröva så vore det att rekommendera att testa. Men du har rätt! Det kan ta mycket stryk och bli konstigt och löst. Men det växer ut nytt...(Efter ett tag).

Jo men jag syftade på om man färgar själv, hemma. Det är inte så att "ingen gör det"... Rätt så många gör det och då klipper de oftast det inte heller utan färgar bara. Och som sagt, gör ngn det åt en så kostar det förmodligen om man inte har tur

Attitydinkontinent: om du är strikt så slutar det ändå med att barnet får som den vill oavsett, förr eller senare

Tycker inte det jag skrev var strikt
och varför kan man inte vänta på ngt man verkligen vill göra? Man kan vänta 12 år men inte 2 år till?Sover

Man får färga sitt hår men ska den göra det hemma, själv, utan erfarenhet osv. så rekommenderar jag att låta bli. Finns ingen anledning till att jag ska hoppas på att mitt, eller ngns barn, ska färga håret. Vill den så får den men det är inte hela världen så att vänta ett par månader tills man är Helt säker, skadar ingen


   
SvaraCitera
Cobrak

Äh, strunta i päronen och rebella lite.


   
SvaraCitera

Färga håret får det flesta göra utan problem.
Piercingar kan jag mycket väl förstå att föräldrar säger nej till. För det är många som säger att det vill när det sen fått lov så kommer det sen med infektion för att det låtit en kompis göra det på en Ledsen Inte bra.

Vill man nu ha en så kan man ju säga det men sen också se till att det ska bli riktigt gjort. Förälder kan ju följa med första gången.
15år så kan man hinna ändra piercingarna men det är inte säkert att hållen växer igen. 
Sen beror det nog mycket på vart man vill ha den med för att man ska få godkännande att ha den. 


   
SvaraCitera
Exner

Trådskaparen skrev ett fint PM och bad mig låsa denna. Är på bra humör, så han fick ja.


   
SvaraCitera