Aviseringar
Rensa alla

Förälskad i tjej på semester


Ämnesstartare

sarab00:
Men nääe, du måste släppa henne.

Jag vet, dock känns det så jävla svårt då jag verkligen vet att hon hade en thing för mig också.


   
SvaraCitera

Jag är glad att du som kille ändå kände ett samvete vad du höll på med, dvs att du tänkte att hon hade pojkvän och ändå var lite medveten om vad både du och hon gjorde. Men hon gjorde fel, hon borde inte ha gått så långt med en annan kille när hon dessutom har en pojkvän, jag menar hur tror ni att killen där hemma i norge bor? Han vet väl inte ens om att hon håller på med en annan kille? jävligt synd bara att det ska behöva gå så långt till otrohet, håller man på så som hon gjorde så är man ju redan där även om hon hade druckit alkohol ska man väl komma ihåg att man är i ett förhållande? jag menar, kan hon skriva till sin pojkvän borde hon ju veta om att var i ett förhållande med honom. Jag skulle inte gå vidare eller skriva med henne alls om jag vore du, jag skulle låta dom vara och låta henne få dåligt samvete för det är hon som gjort fel. men samtidigt borde du som kille inte ha hållt på med henne heller för att du nu visste om att hon hade pojkvän men det var bra att du ändå tänkte litegrann på vad som hände. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Om vi säger att jag struntar i kärleksförklaringen, utan bara har henne som en ''vän'' endast för att få prata med henne och inte fullkomligt släppa taget om henne, då jag som sagt tycker att vi har en för speciell relation för att bara kasta bort - vad borde jag prata med henne om? Behöver tips för att inleda en snap/sms och nånting att prata om, endast som ''kompisar'' då jag bara vill få prata med henne igen. Hade inte hennes pojkvän varit med i bilden har det nog funnits chans för en kärleksförklaring från min sida.

Märker att hon ''lurkar'' på mina Mystorys på snapchat, alltså hon tittar på varje en men gör aldrig något väsen av sig och lägger väldigt sällan upp något själv.

Jag är hellre olyckligt kär i henne, än att helt släppa taget om henne och aldrig mer ha kontakt. Det blir för mycket för mig just nu.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Eller bara typ skämtsamt fråga om hon märkte vilken jävla crush jag hade på henne i Napa, bara för att få igång en diskussion och på samma sett lite smått få fram det till henne.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är det på riktigt 6 personer online eller är det ett skämt, är denna sida så otroligt död?


   
SvaraCitera

xtroverto: är denna sida så otroligt död?

ja 


   
SvaraCitera

förstår att det KÄNNS som om du är kär, men seriöst, det där är mest ytligt (man känner inte någon efter så kort tid). jag vet att du har jättestarka känslor nu och att det känns som att du är askär, men ge det tid så går det över.


   
SvaraCitera