Aviseringar
Rensa alla

Försent att byta till ett större studentflak?!


Ämnesstartare

Hej! Jag är 19 år och tar studenten i år. Sjukt taggad och glad MEN tyvärr går jag med ett gäng grönsaker i min klass…med andra ord: man får inget gjort i med dessa människor. 
Vi hade åtminstone en schyst kille i min klass som tog på sig ansvaret att fixa flak förra året, nästan ingen samlade in pengar utan betalade direkt ur fickan 1000 kronor (inklusive mig). Jag hade gärna varit med och fixat men på grund av två operationer efter sport så harj ag behövt fokusera på det. Men nu är jag bra igen och har börjat inse att vi kommer ha ett väldigt pinsamt och litet flak för bara 20 pers. Jag har inte sett bild men misstänker att det är ett sådant där litet fjant flak som ser ut som en bil med ett släp där bak. Jag har inte lust att pröjsa 1000 kronor och åka runt på något sånt flak. Två andra klasser på min skola har slagit ihop till ett 30-40 flak och åker lastbil, vilket även jag inklusive mina två vänner vill. 

Nu till min fråga: Kan man möjligtvis såhär sent på student året prata ihop med en annan klass på skolan som också har litet flak och fråga om de har lust att slå ihop? Skulle det gå att avboka det nuvarande flaket och få pengarna tillbaka så man kan få ett större tillsammans med den andra klassen? 
ELLER kan jag bara vara världens douchbag och dissa min klass och fråga klasserna som har stort flak om jag och mina vänner får åka med?  

Har åkt flak två gånger på bara stora lastbilar och för mig är detta viktigt, för det är en stor del av studenten.

What to do? Help! 🙁 


   
Citera