Aviseringar
Rensa alla

Förstör mig själv


Ämnesstartare

Har börjat skära mig, har gjort de innan men nu börjar jag skära mig djupt å väldigt mkt, vill verkligen inte känns bara som det bedövar smärtan. För när jag trodde som mest mitt liv hade vänt att få vänner, börjat skratta, ha kul, tro att livet e en rolig plats, osv osv så har de totalt vänt. Jag är ensam, å de verkar som vad jag än gör så gör jag alltid fel för att folk ska försvinna från mej, å på nåt sätt hata mig, få höra massvis me ord om hur dålig ja e, jag är som en magnetstötare, de lär man ha märkt nu efter att jag skrev mitt första inlägg för mer än ett år sen å det är exakt samma nu. Har redan börjat fundera på sätt att försvinna å de mesta jag vill är att känna jag inte är ett problem längre, för hur mkt folk försöker få mig å tro annat så e jag det, byt liv me mej så får man se hur bara människor drar sig undan dig, för jag uhm, passar inte in? Vågar inte berätta för mina föräldrar längre om dehär, jag skulle bara bli inlagd å det skulle krossa dom. Känns som om jag bara skulle göra d nu, försvinna. Hur kan jah göra för sluta mitt liv? Vill verkligen inte längre, påriktigt inte mer.


   
Citera
Ämnesstartare

Acceptera att folk inte vill vara vän med dig och gå vidare, tillslut kommer någon att stanna. Men inte om du sitter på ett forum och klagar på livet, för då kommer man ingenstans ¯\_(ツ)_/¯


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du säger att det skulle krossa dina föräldrar om du blev inlagd. Men vad tror du dom skulle känna om du valde att avsluta ditt liv?

Du ska inte avsluta ditt liv. Du ska kämpa och inse att i slutändan så blir allt bra. Även fast det kanske inte känns som det just nu för livet är inte en dans på rosor hela tiden. Kanske låter klyschigt men det är verkligen så. Alla har jobbiga perioder.

Att ta sitt liv är så jävla egoistiskt och korkat hur dåligt man än mår. Tänk dig skadan och sorgen dina anhöriga får ta. 

Du är typ 16 år gammal. Du har knappt börjat ditt liv. Tycker att du ska stå upp för dig själv och börja prata med någon professionell inom sånt här så att du kan börja må bra igen. Man mår bara sämre och sämre  ju mer man går och bär på saker. 


   
SvaraCitera