Aviseringar
Rensa alla

Försvinner tankarna?


Ämnesstartare

Jennieiy:

Frågan är, försvinner tankarna även fast problemen inte gör det?.

Nej. Man lär sig bara att hantera sin situation och göra det bästa av livet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jennieiy:

Frågan är, försvinner tankarna även fast problemen inte gör det?.

De gjode det för mig, men jag försöker ändra på problemen istället för att låta problemen förstöra mig. Vilket jag tror jag kommer att lyckas med kundalini yoga. Det gjorde jag efter tuffa stötar från mitt öde.
Det är mitt tips till dig.

Här är en lista med legitemerade lärare i Sverige.
http://www.kundaliniyoga.com/clients/IKYTA/Members.nsf/Members+View+Navigator?Op...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Allting hänger på dig.
Det är din kropp, dina tankar, din hjärna, din ångest. Jag vet att ångest inte går att styra över riktigt, eftersom känslorna bara svämmar över och allt blir okontrollerat och kaos, men genom att försöka rikta tankarna åt annat håll kanske du kan ta dig förbi ångesten.

När jag mådde riktigt kasst, för ca ett år sedan, fick jag nästan ingen hjälp. Jag tog mig igenom det själv, och till en början var jag precis som du - trött på livet, ville inte leva, orkade inte bry mig om något annat än mina problem och var allmänt egoistisk för att ALLT kretsade kring mig och hur dåligt jag mådde. Men man kommer till en punkt då man inser att man inte kan fortsätta så, det är inte hälsosamt, det är onödigt, det är rent ut sagt patetiskt. Man inser då att man måste ändra på sig. Då finns det inget som kan stoppa dig!

Ha tålamod och tro på dig själv, lär dig att älska dig själv och den du är, för den största och värsta spärren sitter hos dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden raderad från Forum PLUS/Motgångar och Problem


   
SvaraCitera