Aviseringar
Rensa alla

Folk som säger hej


Ämnesstartare

S3ON:

visst är han aspie?! 

ah

dazed:
Personligen gör jag det om jag får ögonkontakt med någon eller träffar på någon där det är lite otippat, vid något avlägsen skogssjö eller liknande. 

ja men du är ju å andra sidan en trevlig karl


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

isola:

ja men du är ju å andra sidan en trevlig karl

Eller en galning. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

det är inget jag ägnar mig åt. jag är endast ute morgontid då jag ser ut som skit, eller ute nattetid då det kan infinna sig en hotbild om jag skulle föra med hälsning. eller en nackdel för mig om personen jag hälsar på tolkar det som en invit. 

jag rör mig mest i stockholms innerstad, yrkesmässigt och socialt. alldeles för många att hälsa på, och det skulle tolkas som ett raggningsförsök.

det tåls dock säga att jag skulle kunna hälsa på folk i min förort om jag varit koffeinpåverkad, eller måhända alkohol.


   
SvaraCitera
mynona

Jag ger ett välmodulerat artigt nick-hej när det är pinsammare att avstå än att göra det. Men jag lägger sällan märke till andra människor


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag brukar alltid hälsa på folk när de går förbi. ÅTMINSTONE ler jag mot dem som en liten hälsning, men oftast säger jag faktiskt hej. Fast det händer mest när det är personer som är antingen mycket yngre än jag eller mycket äldre än jag. Inte en 16-årig moppesnubbe liksom pga känns lite skumt, men typ vuxna eller småbarn hälsar jag alltid på.


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

det är bara bra att bli sedd.


   
SvaraCitera