Aviseringar
Rensa alla

Fråga Folkpartiet


Macktorsken:

Låter som något som rasister skulle skriva. Tur så är det inte det.

Det är ju en qoute ur internationalen..doh[wink]


   
SvaraCitera

Är Jan Björklund släkt med mörkrets furste eller hade han bara en traumatisk barndom?


   
SvaraCitera
Åtta

Tråkigt att de inte svarat på en enda fråga härifrån. Det är ju mindre än tre veckor kvar till valdagen. Hur ska jag kunna veta om jag ska rösta på FP eller ej, när jag inte vet huruvida Jan Björklund är släkt med mörkrets furste? [sad]


   
SvaraCitera

Redbulls:

Det är ju en qoute ur internationalen..doh

Vet ej vad det är.


   
SvaraCitera

Macktorsken:

Vet ej vad det är.

amen, shit.
Den är inte jätte bra på svenska, men den duger.


   
SvaraCitera

Redbulls:

amen, shit.
Den är inte jätte bra på svenska, men den duger.

Musikaliskt sett så var det ingen höjdare.


   
SvaraCitera

Folkpartiet är kanske det mest hycklande parti i Sveriges riksdag. Man profilerar sig nämligen som ett demokrativänligt parti som kämpar för mänskliga rättigheter och man brukar t.ex. angripa Vänsterpartiet för att många utav deras medlemmar har sympatier för Kuba.

Men de nämner aldrig fakta som att deras eget parti tillsammans med Centerpartiet samarbetar med diktaturens företrädare i Honduras. Liberalerna verkar i EU-parlamentet för att EU och OAS ska erkänna den illegitima militärregimen som förföljer journalister, stänger fria medier och mördar homosexuella.

Detta är inget isolerat exempel, liberaler har under hela 1900-talet gullat med diktaturer så länge de mördat kommunister och inte liberaler. Ta Suharto t.ex. en utav historiens största massmördare som stöddes aktivt av västvärldens regeringar och omhuldades av svenska liberaler som handelsminister Hadar Cars (fp).

Så varför är ni sådana hycklare?

Och för att ställa en till fråga, varför är ni sådana populister? Ni profilerar er jämt och ständigt i frågor som många har en stark uppfattning om men som få har någon direkt kunskap om.

Till exempel i skolan där Folkpartiet går ut och kräver en massa befogenheter osv. som ofta lärarna redan har och som hur som helst inte ger någon påtaglig effekt. Folkpartiet blir i sin skolpolitik hela tiden kritiserade av lärare och rektorer men de allra flesta människor jobbar inte inom skolan och för dem låter Folkpartiets idéer lockande. Det samma gäller integrationspolitiken där FP också levererar populistiska förslag som låter bra ute i stugorna men som egentligen inte har någonting att komma med.

Folkpartiet utnyttjar människors okunskap i syfte att inte behöva göra någonting åt de verkliga problemen. Man ingår ju trots allt i en borgerlig Allians som satt i system att omfördela resurser från de välfärden och de lägre skikten i samhället till eliten i toppen.

Om FP verkligen brydde sig så skulle de lägga tid och framförallt resurser på att åstadkomma verkliga och långsiktigt hållbara lösningar.


   
SvaraCitera

Kanske en tillbakablick vore på sin plats innan ni sväljer valfläsket?
Folk partiet ej trovärdigt enligt SD:s Erik Almqvist och Björn Söder. Deras analys kan ni höra på videon:


   
SvaraCitera

Erik Nahlén:

Vi skickar sedan frågorna till vår partikontakt och publicerar därefter svaren på valkampanjsidan.

När är det tänkt att publiceras?
valdagen är ju väääldigt snart [crazy]

Arazoid:

Folk partiet ej trovärdigt enligt SD:s Erik Almqvist och Björn Söder

no shit!!!!! är något parti trovärdigt enligt SD? 🙂


   
SvaraCitera

Blivande_japan:

jag tror faktiskt inte att jan björklund bryr sig...

Nej, men det borde du som väljare.


   
SvaraCitera

Arazoid:

Nej, men det borde du som väljare.

jasså?


   
SvaraCitera