Aviseringar
Rensa alla

Fråga Kristdemokraterna


Blivande_japan:

inte "jättebra" då?

jo gud välsigna dej den nya Messias är här! han ska väg leda oss genom grammatiken!


   
SvaraCitera

YaBasta:

jo gud välsigna dej den nya Messias är här! han ska väg leda oss genom grammatiken!

[cool]


   
SvaraCitera

:

En rad organisationsförbud om Kristdemokratisk Ungdom får bestämma

Kristdemokratisk Ungdom vill numera förbjuda Antifascistisk Aktion, Afa, efter att de själva råkade ut för en attack som de upplevde som hotfull. Men det är inte bara Afa de vill förbjuda, utan alla organisationer som ”har våld på programmet”. Även "rasistiska" organisationer bör förbjudas, anser man.

Kristdemokratisk Ungdoms ordförande Charlie Weimers vill förbjuda det vänsterextrema Antifascistisk Aktion, Afa. Det var efter att ungdomsförbundet själva drabbades av hot om våld under ett torgmöte i Lund som ledningen numera går ut med en önskan om att förbjuda vänsternätverket helt. Under mötet ska ett par svartklädda unga män ha kommit fram till de kristdemokratiska ungdomarna och kallat dem för ”böghatare” och ”äckel”. Situationen uppfattades som så hotfull att polis tillkallades och fick eskortera kristdemokraterna till polisstationen.

- Vi har attackerats och hotats flera gånger från det hållet. Och eftersom KDU vill förbjuda alla rörelser och organisationer som har våld på programmet så måste detta också gälla Afa, säger Weimers till tidningen Dagen.

Men det är inte bara Afa som de kristna demokraterna vill förbjuda. I moderpartiets nyligen släppta valmanifest menar man att det borde vara olagligt att ge stöd åt eller deltaga i organisationer som är ”rasistiska, kriminella och terroriststämplade”. Exakt vilka organisationer som KD stämplar som ”rasistiska” förtäljer dock inte valmanifestet, men troligen räknas alla partier och organisationer som inte öppet förespråkar massinvandring som ”rasistiska”.

Charlie Weimers önskan om att förbjuda Antifascistisk Aktion har mötts av tystnad från de övriga riksdagspartierna.

http://www.nationellida​g.se/visa/default.asp?dokID=1252


   
SvaraCitera
Waie
 Waie

Vad är felet på homosexuella?


   
SvaraCitera

Varför är ni regeringens numera största privatiseringsivrare?


   
SvaraCitera