Aviseringar
Rensa alla

Frågan är om man orkar mer.


Ämnesstartare

Jag vet faktiskt inte vad meningen med att leva. Är så trött på det. Jag har otroligt otur te.x. jag har två hemska sjukdomar att leva med. Blir sviken av vänner, som man har varit med ganska länge och hade det bra med. Jag kan aldrig få någon tjej även om man är trevlig och tar initiativ varje gång på en konversation. Det ända jag hade velat ha är ett normalt liv te.x ha en flickvän som man mysa med osv. men det känns som man aldrig kommer få det..... Jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen. Allt känns bara tomt

That's it for me


   
Citera

Börja träna ? Tjejer har alltid gillat muskler vad jag känner till .


   
SvaraCitera

Försök att inte tappa hoppet! Förhoppningsvis så hittar du rätt som det är något som du tycker det känns värt att leva för. Kram!


   
SvaraCitera
Em_00

Det finns hopp om att må bra igen även fast det inte känns så just nu. Man få bestämma sig om man vill må bra eller inte må bra. Tankens kraft är en otrolig kraft som påverkar hur ens verklighet blir. Så genom att tänka positivt bryter man den negativa spiralen av tankar detvillsäga som dra åt sig dåliga eller negativa saker i ens liv. Om man är positiv drar man till sig bra saker. Man blir mer tacksam över det man har.


   
SvaraCitera

Hördu, jag tappa min bäste vän, vi hade vare vänner i typ 5-6 år, sen en dag helt plötsligt såg jag fanskapet med skolans MOBBARE, den där lilla jävla ormen hade gått till SIN mobbare och skete i mig, jävla ärsel. Fyfan för han, jag va så jävla ledsen och förbannad som bara den i flera månader, men till slut vända vinden och nu ha jag världens bästa vänner.
Jag ha till och komme över skithögen helt, jag bry mig inte längre. Och om jag kan, då kan nog du.
Du kan pröva på saker, nog för att det kan va ensamt och gö skit själv, men pröva Youtube t.ex, du kan få flera prenumeranter som du kan umgås med, i framtiden kanske du bli känd och kan ha "meet-ups", och ha det jämarnsh bra.
Du kan vlogga, spela spel, gö va du vill, det är ALLTID nån i världen som kom tycka att det är bra nog för att prenumerera.
Och om det inte låt intressant kan du börja träna, det är bra för kroppen, vissa dom bli helt jävla beroende av träning och det är t.o.m deras hobby. Kanske nån sport, det finns massor av sporter att pröva på, vet du att du ogilla bollsporter så är det ju bara och utesluta det.
Hoppas det va till hjälp!


   
SvaraCitera