mopsen:
punschrussin och gammaldags vanilj är bäst om du frågar mig.
gammaldags vanilj är den bästa
nubbie:
Annars har jag svårt för mat som har såna där "roliga" former och sånt. Känns som att det läggs ned mer tid på att det ska se fint ut än att det ska smaka bra, mvh har funderat på detta
mm hade en diskussion med moster och hennes mans barn om det.. vi pratade om att våran potatisgratäng så ful ut men att det var viktigast att den var god. så snackade vi om de som gör mat som ser jättefin och god ut men smakar svett, ush, blä, skit.
ennie_:
nä typ i blå fyrkantiga små lådor. om dom har sån fortfarande.
jaha. får kolla nästa gång jag besöker lidl
Draug:
ful på glas
fula motiv tänker jag på
Hjärtlös:
mm hade en diskussion med moster och hennes mans barn om det.. vi pratade om att våran potatisgratäng så ful ut men att det var viktigast att den var god. så snackade vi om de som gör mat som ser jättefin och god ut men smakar svett, ush, blä, skit.
Ja! Man blir så besviken när det ser gott ut och visar sig vara jättetorrt och tråkigt 🙁
Hjärtlös:
fula motiv tänker jag på
då tänker du inte på mig mina motiv är heroiskt ädla.
nubbie:
Ja! Man blir så besviken när det ser gott ut och visar sig vara jättetorrt och tråkigt 🙁
ja.. då kan man lika bra låta bli att äta och bara titta på maten
Draug:
då tänker du inte på mig mina motiv är heroiskt ädla.
hur då