Aviseringar
Rensa alla

Fylleångest! Problem med tjej i skolan


Ämnesstartare

Hej!

Jag heter Robert och går i nian och har problem med en tjej. I fredags var jag på fekke vid en insjö som ligger rätt nära med moppen, jag blandade lite olika sorter från pappas spritskåp och packade ner det viktiga för en riktig festkväll. Bästa kepan, riktigt forta solglajjor, snuset och fräscha sneakers.

När jag kom dit så var Filippa i min klass där, och gud vad jag är kär i henne. Alltid i korridorerna blir jag nervös och kan inte prata när hon går förbi.

Men nu vid sjön var jag och Kenneth och hon och Carro och Ponta där. Vi snusade, drack follar och min häxa och pratade om plugget. Kenneth visade sin nya moppe som var signerad av han som gjort den. Perry var dock fett jobbig men han drock hem.

Jag började bli lullig och satte mig närmre Filippa, jag la armen om henne och sa i fyllans rus att jag älskar henne. Hon svarade genom att säga "men guu vilken tönt du ääär Robert" och jag kände en klump i magen. Klumpen växte tills den kom ut ur min hals och jag spydde en hög mellan mig och Filippa.

Jag kände hur tårarna inte gick att hålla tillbaka och jag sprang till moppen och ledde den vägen hem. Sedan i skolan på måndagen så fick jag givetvis kommentarer som "fan va full du var i fredags asså epic jävla fylla", "fräääschelito flippan måste tyckt det var med spya haha" och "ha snajsig mä öl", ni vet det vanliga. Sånt alla får höra.

Filippa kallas för "Flippan" jag vet inte varför. Kenneth kallas även för Kezter det är konstigt också. Han heter det på WoW.

Men tillbaka till historien fick jag sedan veta från min mentor att hon delat in oss i par för ett arbete i sexualkunskap på Biologin, och jag ska tydligen arbeta med Filippa.

Det är bara sååå jävla skämmigt! Jag kommer aldrig klara av det, vad jag ska göra? Jag kan inte berätta för mamma eller Majjan för då får de veta att jag dricker och då blir det liv som fan. Min morsa tolererar inte alkohol.

Hjälp mig, vad ska jag göra?


   
Citera

You had me at

Dräparen:

Klumpen växte tills den kom ut ur min hals och jag spydde en hög mellan mig och Filippa.


   
SvaraCitera

Tråden raderad från Forum PLUS/Motgångar och Problem


   
SvaraCitera