Aviseringar
Rensa alla

Galenolgas moderatoransökan


Ämnesstartare

Hej, mitt namn är Karolina Nord. Jag vill verkligen bli en moderator på ungdomar och jag tror att jag har det som behövs. Jag är en positiv och social tjej som inte är rädd för att ta egna initiativ och jag har väldigt bra tålamod, kan sitta helt lugnt och vänta medans min dator fryser i ca 30 min för att jag vet att det kommer fixa sig.

Jag har gått 2 år på gymnasieprogrammet MoP ( http//:musicandproductions.se ), men går nu på IV eftersom jag blev utbränd för ett år sen och var tvungen att skära ner på schemat.

På min fritid har jag tidigare varit skribent på http//:31an.se och Lidköpings Ungdomstidning, jag har också varit radiopratare i programmet "Insulin" på http//:radiolive.se som sändes från Sockerbrukets Ungdomverksamhet(suv) i Lidköping. På suv har jag också jobbat som arrangör för sammanlagt 4 ungdomsfestivaler(ung kultur möts och urix) och en filmvisning(utomhusbio i stadsträdgården).

Jag har kvällsjobbat som telefonförsäljare på företaget InfoOne och jobbat som sommarvikarie inom äldreomsorgen.

Mina intressen är musik, poesi och kaféfilosofi(kaffestund med vänner där man pratar om, vrider och vänder på alla möjliga tankar och ting). Jag gillar att skriva egna låtar och har gjort det sen jag var runt 7 år gammal fram tills nutid. Poesin är något som jag främst bara höll på med när det kom upp på svenska lektionerna som liten, men har på senare dagar blivit en liten poet själv och har bland annat själv ställt upp i tävlingar och dramatiserat mina egna dikter på scen.

Jag vill som moderator hjälpa till att hålla sidan trevlig, vill också hjälpa till att meddela medlemmarna om olika händelser på sidan samt förändringar och jag kommer att vara en trevlig mod som gärna svarar på medlemmars frågor.

Lite kort info:

Namn: Karolina Nord
Användarnamn: galenolga
Födelsedatum: 22/4 1990
Forum jag skulle vilja moderera i: Forum aktuellt - Jag gillar att hålla mig uppdaterad, Texter och Berättelser - gillar att läsa, Teater och kultur - är estetiskt lagd, Musik - jag är väldigt musikalisk och gillar att höra andras musikaliska åsikter. Man kan kort sagt säga att jag valt dessa forum för att jag kommer att hänga där eftersom det redan intresserar mig.

Jag tycker att ni ska rekrytera mig för att jag är intresserad av um i största allmänhet. Jag har som sagt tålamod, jag är trofast, trevlig och väldigt ambitiös, allt jag gör - gör jag fullt ut!


   
Citera
Ämnesstartare

antrax:

Ok, varför läggs detta upp?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

detberorpå:

Ok, varför läggs detta upp?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

antrax:

Ok, varför läggs detta upp?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Amsle:

Ok, varför läggs detta upp?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden raderad från Forum PLUS/Övriga diskussioner


   
SvaraCitera