Aviseringar
Rensa alla

Ganon ger verkligen aldrig upp


Åtta
Ämnesstartare

Nu har han kontaktat mig också. Det hela började med att han anklagade mig för att ha spridit lögner och förtal om honom när jag skrev att han trakasserat, hotat och kontaktat UM:are via bl.a. telefon. Efter att ha babblat med honom ett tag om lite allt möjligt så bad han mig att framföra följande lilla meddelande*. God i själen som jag är så tänkte jag ta mig tid att göra honom denna tjänst.

Goderafton lögnare och svekfulla hyndor!

Jag, Ganon, vill härmed överlämna en vit duva för att be om eder förlåtelse och acceptans, och att åter låta mig ingå i er heliga allians. Det enda jag ber om är att åter bli välkommen i edra hallar som er jämlike.

I utbyte mot detta så erbjuder jag mig att återlämna de emailadresser som jag tidigare genom falskspel och kunniga trick tagit i min ägo. Jag lovar även att den telefonkontakt som jag och vissa medlemmar, moderatorer och administratörer åtnjutit skall upphöra omedelbart i och med mitt återträde. Slutligen så svär jag att lyda under edra regler som om de vore guds tio budord!

*redigerat för dramatik


   
Citera

Skulle aldrig någonsin släppa tillbaka honom, efter de tiotals chanser han fått. Det bästa är nog att ignorera honom bara.


   
SvaraCitera

Var det bara jag som just fick en Deja Vú? Image


   
SvaraCitera

Det är ganska skrämmande att folk gör så mycket dumt för att de blivit bannade från ett forum. Det finns trots allt så många fler att vara medlem på om man vill. Märker man att man dessutom har svårt att hålla sig till forumets regler borde man kanske fundera på att ändra sig själv, eller byta forum.

Har apropå tillbakakommanden inte hört av Muppen något på MSN ännu. Känner mer sympati för henne än för Ganon. Men ja, hur gärna jag än önskar att det kunde vara som det en gång var, innan herr Ganon började skapa fejkanvändare och förstöra, så har han trots flera chanser visat att han inte sköter sig.

Saknar tiden då användare höll sig på gränsen och inte åkte ut för att sedan bete sig som idioter. [sad]


   
SvaraCitera

Herregud, han måste verkligen vara besatt av UM.


   
SvaraCitera

nellnellnell:

Herregud, han måste verkligen vara besatt av UM.

har ni belägg att tro att det finns en sjukdom bakom hans beteende?

chatten är ju som bekant nere så i en tråd fastslås en irc-kanal. denna dyker han upp i, här är ett urdrag (bifogat). MDAH skrev tidigare att han trodde sig veta vem ganon var nu, och mdah skickade ett pm till honom för att bekräfta, och han hade haft rätt.

Image
http://sv.tinypic.com/view.php?pic=29lbxa1&s=3


   
SvaraCitera
blum
 blum

sa ju att det var han som var häxan 🙁


   
SvaraCitera

Ingen som ska låsa kontot "Maj Lis Lööw" då? Tittar man igenom inläggen tycker jag att det känns hyffsat uppenbart att det är Ganon, han avslöjar sig på flertalet ställen.


   
SvaraCitera

Slaktmästaren:

Ingen som ska låsa kontot "Maj Lis Lööw" då? Tittar man igenom inläggen tycker jag att det känns hyffsat uppenbart att det är Ganon, han avslöjar sig på flertalet ställen.

Eller banna det/de ip-nummer som loggat in på honom?


   
SvaraCitera

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=266902&page=1#9927173

Maj Lis Lööw säger där att han har samma IRL-namn som Herr Ganon.


   
SvaraCitera
blum
 blum

Jag bannar honom, det är garanterat han.


   
SvaraCitera

Åtta:

I utbyte mot detta så

De faktum att han gör de i utbyte gör så de bara känns så ovärt. Han är alltid jämlike, han som oss andra är lika inför de regler vi har här på detta forumet. Så

1. Vad han egentligen vill är att bli behandlad som något som är över de reglerna vi har. Ja I vilket fall tills han får vara medlem.

2. Han gör detta under hot.

3. Tre de viktigaste han har att säga (det i början) är princip så kallade eggande attacker emot modsen osv.

Inte som så att jag känner mig träffad, vill egentligen inte att folk ska behöva bli perma bannade men. Men nu är det så, och även om de kan fungera att hota folk på andra delar av vår värld så är de tack och lov inte så här. Än så länge.

BTW: Jag är ganska likgiltig ifall han ska få vara på UM eller ej. Tror de känns som man ibland lägger för stort fokus på att leka katt och rota med folk som Ganon. Vilket iof är kul [crazy] men inte så produktivt.

Dold text: Om du läser detta Ganon så rekommenderar jag att du läser tex Eckhart Tolle - The Power of Now[wink].

Lindblom:

sa ju att det var han som var häxan 🙁

me too [smile]


   
SvaraCitera
Issen

Lindblom:

sa ju att det var han som var häxan 🙁

Det visste jag 31a maj dock blev han inte låst för att jag sa de efter min kick så räknades det inte 😛


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera