Kokar as we speak ett ägg i samma kastrull som brysselkål pga brist på kastruller.
Fråga: Kommer detta leda till en sorts förgiftning vid förtäring eller har jag just upptäckt en ny sorts kryddning?
Du överlever
Fan! glömde köpa ägg =(
Jag brukar koka korv å makaroner i samma kastrull ibland, det är bara mer effektivt
Floppsen:
Fan! glömde köpa ägg =(
Jag har typ glömt att köpa allt 🙁 Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.
Fluorette:
Jag har typ glömt att köpa allt 🙁 Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.
Kan inte du och jag blanda då?
kommer ju inte bli någon skillnad, om du inte ska äta med skalet på förståss
OF 5:
äta med skalet på förståss
Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget
Ingemarsdotter:
Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget
fest det kommer ju inte heller hända
OF 5:
inte heller hända
nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier
tror det är lugnt asså
Ingemarsdotter:
nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier
sant
Floppsen:
Kan inte du och jag blanda då?
Sure, knytkalas!
Fluorette:
Sure, knytkalas!