Kokar as we speak ett ägg i samma kastrull som brysselkål pga brist på kastruller.
Fråga: Kommer detta leda till en sorts förgiftning vid förtäring eller har jag just upptäckt en ny sorts kryddning? ![[smile]](/img/smilies/smile.gif)
Du överlever ![[love]](/img/smilies/love.gif)
Fan! glömde köpa ägg =(
Jag brukar koka korv å makaroner i samma kastrull ibland, det är bara mer effektivt ![]()
Floppsen:
Fan! glömde köpa ägg =(
Jag har typ glömt att köpa allt 🙁 Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.
Fluorette:
Jag har typ glömt att köpa allt 🙁 Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.
Kan inte du och jag blanda då? ![[no-no]](/img/smilies/no-no.gif)
![[chocked]](/img/smilies/chocked.gif)
kommer ju inte bli någon skillnad, om du inte ska äta med skalet på förståss
OF 5:
äta med skalet på förståss
Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget ![[wink]](/img/smilies/wink.gif)
Ingemarsdotter:
Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget
fest det kommer ju inte heller hända
OF 5:
inte heller hända
nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier ![]()
tror det är lugnt asså
Ingemarsdotter:
nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier
sant
Floppsen:
Kan inte du och jag blanda då?
Sure, knytkalas! ![[crazy]](/img/smilies/crazy.gif)
Fluorette:
Sure, knytkalas!
![[bigcheers]](/img/smilies/bigcheers.gif)
![[bigcheers]](/img/smilies/bigcheers.gif)
![[bigcheers]](/img/smilies/bigcheers.gif)
![[bigcheers]](/img/smilies/bigcheers.gif)
![[bigcheers]](/img/smilies/bigcheers.gif)
![[bigcheers]](/img/smilies/bigcheers.gif)