Notifications
Clear all

Giftig kombination?


Topic starter

Kokar as we speak ett ägg i samma kastrull som brysselkål pga brist på kastruller.

Fråga: Kommer detta leda till en sorts förgiftning vid förtäring eller har jag just upptäckt en ny sorts kryddning? [smile]


   
Quote

Du överlever [love]


   
ReplyQuote

Fan! glömde köpa ägg =(


   
ReplyQuote

Jag brukar koka korv å makaroner i samma kastrull ibland, det är bara mer effektivt [y]


   
ReplyQuote
Topic starter

Floppsen:

Fan! glömde köpa ägg =(

Jag har typ glömt att köpa allt 🙁 Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.


   
ReplyQuote

Fluorette:

Jag har typ glömt att köpa allt 🙁 Därav min fantastiska måltid av ägg och grönsaker.

Kan inte du och jag blanda då? [no-no]

[chocked]


   
ReplyQuote

kommer ju inte bli någon skillnad, om du inte ska äta med skalet på förståss


   
ReplyQuote

OF 5:

äta med skalet på förståss

Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget [wink]


   
ReplyQuote

Ingemarsdotter:

Det är väl i så fall brysselkålet som skulle få i sig något ovettigt, inte ägget

fest det kommer ju inte heller hända


   
ReplyQuote

OF 5:

inte heller hända

nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier [y]


   
ReplyQuote

tror det är lugnt asså


   
ReplyQuote

Ingemarsdotter:

nej, men det var i alla fall mycket troligare om man inte kokar bort eventuella bakterier

sant


   
ReplyQuote
Topic starter

Floppsen:

Kan inte du och jag blanda då?

Sure, knytkalas! [crazy]


   
ReplyQuote

Fluorette:

Sure, knytkalas! [crazy]

[bigcheers][bigcheers][bigcheers][bigcheers][bigcheers][bigcheers]


   
ReplyQuote