Aviseringar
Rensa alla

Gillar han mig eller inte?


Ämnesstartare

Hej!
gillar verkligen en kille supermycket, men får lite oklara tecken tillbaks.

Vi lärde känna varandra via snapchat. Det var allitd jag som började skriva med honom först, och försökte hålla konversationen uppe.

I början sa han att han fortfarande hade känslor för sitt ex. Men hans ex hade tydligen varit hemsk mot hoonom osv.

sen några dagar senare så påpekade han det igen, o då började han öppna sig lite för mig o berätta att två tjejer hade sårat honom och att han aldrig skulle kunna lita på tjejer igen. Jag sa då att det kanske finns bättre tjejer där ute osv osv.

Sedan så börja vi skicka bilder till varandra, inga nudes utan vanliga bilder. O då så helt plötsligt sa han att vi var goals och att han tror att han börjat falla för mig, och att han ville träffa mig. Men jag sa då som det var, att jag hade tandställning och väldigt fula tänder för tillfället (ångrar det mycket). I början skratta han bara men sen sa han att det inte spelade nån roll. men han tog inte upp det igen, asså att han ville träffa mig.

Men nu så har han varit lite off nu igen. Det är fortfarande jag som håller konversationen.

Men för en stund sen så skicka jag en snap till honom och fråga vad han gjorde. då sa han " Lisa, jag kan inte prata med dig nu under natten då jag inte vill säga något som får dig att tycka illa om dig" jag sa då "vad menar du" och då svarade han " Jag är väldigt van med att skicka bilder till varandra och ha dirty talk, så jag säger godnatt till dig nu så att jag inte säger något dumt"

va tror ni??? gillar han mig eller inte?? Han ger mig så oklara vibbar.  hoppas ni orkar läsa!!!


   
Citera

Killar är kompilerade Wettu bara för att han år lite off bryr han sig inte, han behöver sin tid 


   
SvaraCitera

Svårt att säga, skulle rekommendera att ta initiativ till att träffas så kanske det blir tydligare. Vad är det värsta som kan hända, liksom?


   
SvaraCitera

Varför frågar du inte honom istället? 


   
SvaraCitera