Aviseringar
Rensa alla

gymnaset


Hej!

Det finns i princip alltid någonstans man kan komma in. Om man inte har tillräckligt många betyg för vanligt gymnasieprogram finns introduktionsprogrammet på många gymansium. Försök maila SYV och gymnasieantagningen igen, sen kanske kolla på skolor som inte har så hög merit som brukar ha platser över och maila dem om din situation och önskar plats. Om du mot förmodan inte skulle fixa en plats till hösten så är jag rätt säker att en SYV från kommunen kontakta dig. Det gör de om man är under 20 tror jag det är och du hoppat av eller inte började gymnasiet. De kontaktade mig när jag hoppade av och hjälpte mig med plats på komvux istället trotts jag inte hade åldern inne.


   
SvaraCitera
oneday

det finns linjer som man kan plugga upp sina betyg. så fort du he nått mängden eller högre än ett F så kan du börja på gymnasiet du villl gå på


   
SvaraCitera
oneday

attans har knappt ens gjort något på datorn och redan har den kraschat
är så nära på ta sönder den Tumme ned


   
SvaraCitera

Jag gick aldrig gymnasiet utan började jobba direkt genom jobb som kom till mig med hjälp av kontakter. När jag var lite äldre gick jag en utbildning som gav mig behörighet till att studera som om jag gått gymnasiet. Jobbet jag har just nu behöver ingen utbildning heller, det finns många yrken som inte kräver några särskilt avancerade utbildningar. Du kan som ett exempel ta ett truckkort och arbeta som truckarbetare om du hittar något ställe där du kan få in en fot.


   
SvaraCitera

Det blir IV. 


   
SvaraCitera