Aviseringar
Rensa alla

Hälsotema, min viktminskning?


Ämnesstartare

Hej!
Jag hade tänkt att skriva en text om hur jag gick ner i vikt, och mina tankar kring det. Men hur ska jag bära mig åt för att inte skriva för "amerikanskt" Alltså JAG GICK NER 40 KILO! HÄR ÄR MINA SUPERTIPS! Jag vill dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra som behöver det, utan att låta för tramsig. Några tips?


   
Citera
Ämnesetiketter

Gör som korta "dagboksinlägg" med uppdateringar. I varje klämmer du in dina tips och tankar.

Typ:

"3 januari 2009 - Onsdag
Idag har jag varit och tränat under eftermiddagen. Jag brukar göra det cirka fyra gånger i veckan. Bla bla bla. Vågen står numera på bla bla bla. Jag läste i tidningen idag om tips på kost, men själv brukar jag äta... osv"

Eller så skriver du om det som en resa.

Typ: Den 3 januari 2009 var dagen då jag bestämde mig. Mitt mål var att tappa mina fyrtio kilo med övervikt och jag skulle bli av med dessa genom att..."


   
SvaraCitera

Är på väg till skolan, men lite snabba funderingar:

Jag tycker det är väldigt viktigt att du trycker på själva hälsoaspekten av din viktnedgång. Det är inte kilona i sig som är centrala, utan hur du har gått från ett ohälsosamt leverne till ett hälsosamt liv. Skriv om hur övervikten påverkade dig (Dålig kondition? Sjukdomar? Trötthet?), att det är farligt att vara överviktig, och hur du vände ditt liv och dina vanor och hur du känner dig idag. Fokus på hälsa och välmående alltså, och inte att du gick ner för att passa in i något slags skönhetsideal.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bra tips! Det kan bli bra! haha
Får kanske fram ett utkast till tisdag trots allt faktiskt!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

före och efter bilder är väl creepy? hahah[tard]


   
SvaraCitera

Omar Ali:

före och efter bilder är väl creepy? hahah

Inte då. Själv har jag publicerat nakenbilder på mig från duschen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

är väl inte creepy* skulle det stå!
Oh hahah soft!


   
SvaraCitera