Aviseringar
Rensa alla

Håkan Juholts linjetal


Ämnesstartare

krasch:

För perfekt balans!

Låter som ett bra slagord.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Pickaboo:

Min mamma tjänar idag nånstans kring snittet. Själv har jag arbetat sen jag var 15 år och har levt sparsamt med mina pengar, varför såna som du känner mindervärdeskomplex.

det är jättekul att du lyckats kämpa dig upp men du är också (genom detta förvisso upplyftande delgivande) den som främst står för onödiga känsloyttringar i debatten. hur är det relevant att du, en enskild människa, går emot stereotyper? det säger ingenting om hur mänsklig interaktion bör ske och hur vi når den ordningen. det säger bara att du har en sjujävla kämpaglöd. ovidkommande skrävel.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

(vet inte varför jag kände mig manad att ens påpeka det)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fritzl


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Brk g:

ovidkommande skrävel.

Det var ju dock jag som blev påhoppad som bortskämd snorunge. Jag berättade då att jag ofta upplevt det som att de (anarkisterna i detta fall) som gnäller om hur dåligt allt är i deras liv faktiskt har det rätt bra. Han frågade sedan om hur jag själv haft det och jag svarade på frågan.

Är det några som konstant använder känsloyttringar så är det ju vänstern. "Vi går med knutna nävar i fickan" och liknande. Det skulle ju i så fall vara precis lika ovidkommande, även om inte jag tycker det eftersom egna erfarenheter är viktiga för debatten.

Edit: med mindervärdeskomplex menar jag att så fort man inte rör sig i mjukisbyxor och hood-tröja så antas det genast att pappa har betalat skjortan, byxorna, skorna och det blir ett sjujävla liv om bortskämdhet och mordiska blickar om att klasskampen måste trappas upp.


   
SvaraCitera