Aviseringar
Rensa alla

Har bränt mig som satan *varning halvnaken bild*


höna

Du skulle se passes näsa >:) värsta märket efter brillorna.


   
SvaraCitera

satan bränner sig väl inte


   
SvaraCitera

Chibibbi:

Rekommenderar tigerbalsam. Det ger en kylande effekt och det slutar svida. Skulle dock tro att det lär vara bekvämare för dig att sova på rygg de kommande dagarna och kanske veckan ut. Men om du smörjer in dig med tigerbalsam kanske 2/ggr dag (morgon och kväll), bör det hjälp mot brännan också och inte bara kyla.

Hoppas det går över snart!

är nyfiken, har du testat det där med tigerbalsam?säger inte att det inte stämmer, finner det bara underligt att tigerbalsam som ju ska mjuka upp och värma muskler exempelvis innan träning kan hjälpa mot solsveda.dessutom tycker jag att tigerbalsam kan göra ganska ont på sår och öm hud, borde det inte göra ont på solbränna också då?


   
SvaraCitera

men jäla um. radbrytning!


   
SvaraCitera

urgh: är nyfiken, har du testat det där med tigerbalsam?säger inte att det inte stämmer, finner det bara underligt att tigerbalsam som ju ska mjuka upp och värma muskler exempelvis innan träning kan hjälpa mot solsveda.dessutom tycker jag att tigerbalsam kan göra ganska ont på sår och öm hud, borde det inte göra ont på solbränna också då?

ja, absolut! varje gång jag bränner mig är det det jag smörjer på för att lugna det. tycker det är jätteskönt och kylande! hjälper mot det onda.


   
SvaraCitera