Aviseringar
Rensa alla

Har fått Seronil utskrivet


timeisrunningout:

MEN VAD ÄR DE FÖR FEL PÅ FOLK!!! Varför skickar ingen dem på... på kurs eller något? Typ "Såhär pratar du inte med ungdomar som mår psykiskt dåligt-vetenskap A"?

Tycker att det är helt stört, känns som att jag skulle kunna vandra in på ICA och få bättre råd av tanten i kassan än många läkare på vårdcentralen. [shake]


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Eller hur... Alltså jag var ju sjukt knäckt efter det och då var jag bara 15. Blir typ galen när jag tänker att det alltid kommer finnas såna människor i vården och tänk om jag skulle få barn som mådde dåligt och de skulle snacka sådär då? Skulle typ lyncha dem!!

som om du inte redan vad knäckt nog liksom... sorgligt [sad]


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Nej, aldrig gjort (det är ju först nu i år jag fått hjälp på riktigt med det här). Undrar om de ens gör sånt här?

Om de inte gör sånt så borde de väl kunna skicka dig någonstans där det görs? Har inga överväldigande kunskaper om Finlands/Ålands vårdsystem. Eller några kunskaper alls. Men om din läkare har svårt att hitta fungerande mediciner så kan det nog vara en bra sak, i och med att de får bättre koll på vad det är som jävlas med din sömn.


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

mediakatt:

Men om din läkare har svårt att hitta fungerande mediciner så kan det nog vara en bra sak, i och med att de får bättre koll på vad det är som jävlas med din sömn.

Ska fråga om detta vid nästa besök. Tror det är i slutet av sommarlovet dock, vi skulle kolla om min sömn löser sig naturligt när jag inte har skolstress att bry mig över.

FÖR ÖVRIGT
tog jag första tabletten idag.
Reaktion:
noll aptit
sura uppstötningar
yr så in i helvete.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Eller kan det vara rimligt att jag känner av det efter en tablett på första dagen?

Min sambo säger ja.
Min kunskap om detta som gjorde att jag ej förväntade mig reaktioner förrän först efter flera veckor säger nej.
Började må illa fem minuter efter att jag intagit tabletten.


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Började må illa fem minuter efter att jag intagit tabletten.

Det låter extremt osannolikt att det skulle bero på medicin i så fall. Jag ska inte svära på mitt liv eller så, men du borde inte kunna känna av några tabletter så snabbt, även om de är menade att vara snabbverkande.


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

mediakatt:

Jag ska inte svära på mitt liv eller så, men du borde inte kunna känna av några tabletter så snabbt,

Det är det jag också tycker, att SÅ fort kan det ju inte gå - men min sambo påstår att han själv började må precis lika dåligt direkt efter intag, från dag ett ungefär. Han fortsatte må illa tills han kom på att det var något med själva kapslarna som gjorde honom sjuk, så han skruvade isär dem och shottade pulvret tillsammans med vatten (vem älskar inte expermintella sambos)...


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

så han skruvade isär dem och shottade pulvret tillsammans med vatten (vem älskar inte expermintella sambos)...

Men pröva det då? Jag vet inte riktigt varför det skulle hjälpa, men det lär ju inte bli värre av att pröva. Ring din läkare och berätta om det också, h*n borde ju ha lite koll.


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Det är det jag också tycker, att SÅ fort kan det ju inte gå - men min sambo påstår att han själv började må precis lika dåligt direkt efter intag, från dag ett ungefär.

Bieffekterna av tabletterna kan ju komma samma dag som första intag, men själva VERKAN är osannolikt att det sker dag 1.


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

mediakatt:

Ring din läkare och berätta om det också

Jag är inte säker på att jag kan få tag på honom, han är väldigt ung, jag tror han gör utbildningspraktik eller liknande på Åland och pluggar i Sverige, för han är bara här var sjätte vecka eller så. Men de är väldigt snälla på vuxenpsykiatriska så jag kan säkert prata med någon annan läkare där om det fortsätter strula. Måendet har inte direkt stört mig hittills, jag skulle i så fall vara tacksam över att NÅGOT händer, till och med en vändning till det sämre skulle vara något, för jag är trött på min likgiltiga apati...

Eh.

Lounge fact:

men själva VERKAN är osannolikt att det sker dag 1.

Det är väl det då!


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Men de är väldigt snälla på vuxenpsykiatriska så jag kan säkert prata med någon annan läkare där om det fortsätter strula.

De brukar ha medicinsk rådgivning att ringa inom psykiatrin, det ska definitivt finnas någon där som kan ge dig råd.


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

Min apitit verkar vara rätt fucked redan. Brukar oftast äta ordentliga 300gramsportioner med middag men fick inte ens i mig hälften igår. Och jag äter alltid upp när det är lasagne vanligtvis. [sad]

Fast jag vet inte om det är bra eller dåligt. [crazy] Nu kanske jag får bort allt som neuroleptikan drog på mig.


   
SvaraCitera