Aviseringar
Rensa alla

Hata Flashback!!


Har du sett en pedofil, pedofil pedofil...

Är AnT fortfarande uppe?


   
SvaraCitera

Horrorshow:

Beror ju helt och hållet på vilka forumdelar man besöker, är man någorlunda selektiv finns där många kloka personer med intressanta tankar. Men visst har du helt rätt i att om man vill hitta galna människor är det flashback man bör leta.

Syftade främst på hela politik-forumet.


   
SvaraCitera

Okej gillar inte fb lika mycket nu när jag upptäckte att ett av mina gamla konton blev hackat [crazy] Personen lekte runt i 2 dagar sedan var det inte kul längre, verkar haft kul [rolleyes]


   
SvaraCitera

Att ett ställe som Flashback existerar är nödvändigt, enligt min åsikt.
Jag öser inte lovord över forumet, men jag hyser inte förakt heller.
Poängen med Flashback är att där får alla människor med selektiva åsikter sitta och debattera fritt gällande deras tankar istället för att bli kvävda i den censurerade delen av internet.

Om inte Flashback fanns, så skulle alla självutnämnda rasbiologer, pedofiler, rasister och nynazister överbefolka forum som detta.

Det känns lite dumt att generalisera hela forumet baserat på några få användares distinkta åsikter. Visst, det finns tvivelaktigt material på forumet - men det gör inte att alla 440 000 användare håller med om att det är något bra.

Jag personligen brukar besöka Flashback rätt ofta, men då enbart för att deras forumdel om Fotografering och Film är av rätt hög standard.


   
SvaraCitera