Aviseringar
Rensa alla

Hjälp, jag är oskyldig!


Ämnesstartare

I lördags fick jag äntligen genomleva min högsta önskan baserad på en fantasi.
Det var en kille som tog kontakt med mig genom en annan sida. Vi bestämde oss för att han skulle komma hem till mig och ha sex.
När han kom hem hit så började vi med ett litet förspel, jag satte på animal planet och vi delade på en halv flaska rödvin, det var väldigt mysigt tyckte vi båda att det var.
Han sa sen att han kände sig lite nervös för han hade aldrig testat på det förut som vi hade bestämt oss för att göra, jag sa att han kunde vara lugn för det är inget farligt.
Efter lite om och men så erbjöd jag honom tillslut lite ketamin, så att han skulle kunna koppla av så att vi båda skulle kunna få det han kom för. Han tog tabletten och jag sa till han att jag lovade att smörja ordentligt innan och under tiden så han inte får några skador, och det var han med på!

När han hade tuppat av lite försiktigt i soffan och såg allmänt road och tillfreds ut så drog jag försiktigt av honom kläderna, smörjde in hans anus med bedövningssalva och därefter när den hade legat en liten stund på huden, en ordentlig dos av kallpressad kokosolja. Jag fixade till hans kroppsställning så att han stod på fyra i soffan med röven upp och huvudet ner mot en mjuk kudde.
Därefter hämtade jag min strap-on och började med mjuka rörelser. Mot min förmodan så gick det väldigt enkelt, så jag tänkte att han måste vara ganska erfaren i anus. Så jag bytte ut min nybörjar strap-on mot en större storlek och började jucka i snabb takt, jag blev mer och mer upphetsad av att se den grova plastkuken glida in och ut ur hans runda rumpa. Jag fortsatte i så snabb takt att "munstycket" alltså delen som är mot fiffin stimulerade klitoris. Skit samma, jag fortsatte för att det var så skönt, men jag slutade faktiskt direkt när jag observerade att plastkuken var av en rödare nyans (dildon var vit hudfärgad), jag blev jätterädd över att jag hade skadat hans rumpa så jag slutade direkt och hämtade tamponger som jag tryckte in i stjärten för att få det att sluta blöda, men det ville inte sluta och jag viste inte vad jag skulle göra så av ren panik ringde jag
efter en ambulans, och sa till dom som det var, att han hade gått med på allt och så. Efter en liten stund kom det en ambulans och dom gick in och hämtade honom och körde iväg han till sjukan.

Iallafall, jag var och hälsa på han dagen efter när han hade vaknat och personalen hade stoppat blödningen och han såg inte så glad ut, men han sa inget om att han skulle anmäla iaf!
Nu idag så fick jag reda på att han hade anmält och att jag är misstänkt för våldtäkt.. Jag lovar att han var med på allt jag gjorde, det var han som svalde tabletten inte jag!

Snälla hjälp, vad ska jag göra?

(stina är inte mitt riktiga namn)


   
Citera
Ämnesetiketter