Aviseringar
Rensa alla

Hjälp mig och andra att gå ner i vikt


Enkelt är det så att om kalorierna in är mer än ut så går man upp i vikt.
Det är viktigt att du förstår att alla människor INTE är stöpta i samma form. Sedan förstår jag att utseendet är viktigt men det verkar som du har flera kompisar trots ditt utseende...
Jag tycker inte att ungdomar ska banta men gör så här att fundera ut vad DU tycker är roligt att göra, simma, spela badminton eller annat och börja göra det regelbundet.
Tro inte att du kan börja springa 3 km 3 gånger i veckan eller liknande för då blir du bara besviken och då blir det bara tyngre mentalt utan leta upp som sagt roliga saker att göra och gör det regelbundet. Sluta inte ät godis utan ät mindre, sluta inte med någonting utan ät allt men ta mindre portioner, mindre tallrik kan hjälpa... små men viktiga förändringar. Det tar tid och låt det göra det för det är viktigt att du trivs i vardagen också.
Små tips som kan göra underverk...
Lycka till![y]


   
SvaraCitera

dvärgkastarn:

Fast då är det väl vettigare att ge henne bra råd istället? Får hon det så kan hon gå ner på ett sunt sätt istället för att hitta på något dumt själv.

javisst, jag bidrog inte direkt till att ge bra råd.

dvärgkastarn:

Shakes är för övrigt skitbra om man använder dem rätt.

ja, det vet jag.

AndreasTheCaptain:

Jävla korkarsle så nu har tjockisar inte rätt till att gå ner i vikt? Tror du verkligen de mår bättre av att väga 200 kilo? Jävla viktpolis.

jag har ine påstått någonting av det du skriver.


   
SvaraCitera

Hyltevard:

Sluta inte ät godis utan ät mindre

Fast att sluta med godis är en jävligt bra grej. Dessutom behöver det inte vara svårt, finns mycket som är sött men fortfarande nyttigare. Om man dessutom äter regelbundet och bra så kommer man inte att bli lika sugen.


   
SvaraCitera

Ät nyttigt (om du äter gigantiska potioner - ät normala), rör på er.

Börja inte mixtra med shakes och sånt som uppmuntrar till svält/ätstörning.


   
SvaraCitera

Just det ja, ät inte godis under veckan och bara unna dig en liten påse på helgen eller lite chips. Ät istället goda frukter(finns mycket tropiska frukter) och grönsaker för sötsug. Du kan ju göra fruktshakes om du rör på dig dagligen eller tränar regelbundet minst 2 gånger i veckan men dietshakes har jag ingen erfarenhet av.


   
SvaraCitera

kroppen gör väl av med ca 2000 kalorier per dag utan att du gör någonting (typ dagar som du bara slappar) så om du börjar springa med ett intag på 2000-2500 kalorier per dag så går du ner i vikt (men om man tar en titt på ditt användarnamn ''pallarinte'' så tror jag du inte kommer lyda detta råd). sedan om du vill bli av med ytterliggare fett (lagret som ligger på magen så inte magrutorna syns eller det som får din rumpa att inte se lika fast ut) så bör du hålla en bra strikt diet utan godis snabbmat och sådant.


   
SvaraCitera

Börja träna och skippa vikten..ta måttbandet eller spegelbilden istället! [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tack så mycket alla som givit mig BRA tips![bigsmile][smile][y]


   
SvaraCitera

Är du ens överviktig enligt BMI eller är det din egen åsikt?


   
SvaraCitera