Aviseringar
Rensa alla

Höj politikernas löner


Ämnesstartare

iatebaronxoxo:

Invandrarna kostar väldigt mycket pengar, ja. Men det tillexempel Sverige demokraterna inte yttrar sig om helst är att invandrarna drar in ca 5 gånger mer än vad dem kostar.

Detta var nog bland det dummaste inlägg jag läst på ungdomar.se. När man räknar på invandringens kostnader räknar man naturligtvis också vad man tjänar på att ha invandring.  Visst finns det intäkter som kommer från invandring, men dessa täcker inte utgifterna. Invandring kostar mer än vad man tjänar på det. D


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Armani:

Ni vill inte "bara" minska invandringen. Ni vill stänga alla gränser och skicka invandrare till en säker död i hemlandet. Dessutom går ni omkring med järnrör på stan.

Läs på lite innan du uttalar dig kring saker. Du har uppenbarligen inte läst någonting som SD sagt och eftersom du, trots din brist på kunskap, ändå uttalar dig måste jag konstatera att du är ytterst lågbegåvad. Läs SDs partiprogram. Man har aldrig föreslagit att skicka hem invandrare och man har aldrig föreslagit att stänga alla gränser. 


   
SvaraCitera

Armani:

Fast där har du fel. De är de viktigaste personerna i vårt samhälle.

nej, verkligen inte.


   
SvaraCitera

Kirokiro:
        Du kan ju inte döma ut hela folkgrupper efter vad ett fåtal gör relativt
till hur många från den gruppen som finns i landet. Det är väldigt
få som faktiskt begår brott.

Håller med dig där, +1!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Armani:

Inte alls. Mitt liv leker, till skillnad från ditt, soc-fall. Du gör ingenting förutom att gå omkring i kalsongerna dagarna i ända i
din lilla etta i Kista eller vad du bor i för skabbig sthlmsförort. Soc
betalar din hyra. Du är alkoholist och kedjeröker. Du är troligtvis en
flitig barnporrkonsument och har varit dömd för detta både en och två
gånger. Dina enda vänner är a-lagarna utanför Systembolaget. Samt, du
handlar på Lidl. Jag kan din typ, soc-fall.

Ni vill inte "bara" minska invandringen. Ni vill stänga alla gränser och skicka invandrare till en säker död i hemlandet. Dessutom går ni omkring med järnrör på stan.

Beror på hur gammal du är. Är du myndig och har gått ut gymnasiet har han inget som helst ansvar för dig längre.

Du måste må otroligt dåligt då du behöver övertyga dig om att alla andra har det sämre, så sorligt. I mitt fall är det min arbetsgivare som betalar för mat, lägenhet, telefon, internet, resor och vad jag nu kan behöva.Glad Dricker för övrigt inte alkohol.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Armani: Det är ens utbildning som avgör. Sedan är det klart att ju mer välutbildad man är, ju viktigare jobb man har, desto mer ska man ha betalt.

Vad det här ens ett svar på frågan? Den var i vilket fall som helst retorisk. Alla prioriterar olika och därför finns det ingen objektivitet när det kommer till vad man väljer att rösta på. Visst att man kan tycka att vissa gör sämre motiverade val, men det går fortfarande utefter dina personliga prioriteringar och ingen kan klandra dig för att du anser att det är bättre att värna om miljön än ett par tusenlappar extra på fickan i skatteavdrag. Vad får du ut av att förminska andras val egentligen?

Armani: Givetvis gör de det för de är mer utbildade och klokare än sk "vanliga medborgare". Folket har ändå väldigt mycket frihet och självbestämmande jämfört med andra länder.

Politiker finns till där för att vara oss till lags, inte tvärtom. Tror våra meningsskiljaktigheter grundar sig i att du är mer elitistiskt lagd än vad jag är.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Såhär är pollitikerna Fredrik Renfält:
Jobba mer så ja får mer Lön. Sen om ni jobbar för dyrt tar ja hit frler in vandrare så ni måste jobba mer gratis.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Armani: Försvarar mig inte

Vad puttenuttegullig du är, Ganon, haha, vilken underhållningMycket gladHjärta

NiklasW: Läs på lite innan du uttalar dig kring saker

Alltså, du är väl medveten om att han är ett troll?

Hjärta


   
SvaraCitera