Aviseringar
Rensa alla

Homosexuela


Ämnesstartare

Hejsan jag är 15 år och har varit attraherad av killar nu i 1,5 år men vågar liksom inte komma ut med det eller säga det till någon och det är lite jobigt att hålla det inne för mig sj om någon har något tips till mig hur jag kan göra hade varit väldigt tacksam för svar ? 🙂


   
Citera

att börja prata om det på internet är ett bra tips det bygger mod:)

qruier.com hittar man andra 15åriga bögar och dom som är betydligt äldre 😛


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ok tack så mycket 🙂


   
SvaraCitera

E bi o har typ samma problem :S


   
SvaraCitera

Det viktigaste är att man inte skyndar fram det, utan låter tryggheten i sig själv långsamt komma fram. Börja chatta med andra bögar och bikillar på qruiser.com är ett bra sätt. Eller höra av er till RFSL. När ni känner att ni är mer trygga och vågar mer är det läge att säga det till era bästa vänner och sedan berättar ni för fler och fler ju tryggare ni blir 🙂


   
SvaraCitera

Bara för att du är attraherad av andra killar betyder det inte att du är bög. Det kan ofc vara så men det är inte säkert. Man kan tycka att någon är snygg/söt/attraherade utan att det är något sexuellt motiv bakom.. så tro inte att du är bög bara för att du känner så.

Annars vore alla som älskar barn pedofiler, och alla djurälskare vore äckel som har sex med djur, och alla människor som tycker att någon av samma kön är söt/attraktiv vore homosexuell. Det är inte sant.

Så tänk inte så mycket på det. Det är inget du kan förändra endå.. men ta kontakt med andra som är bögar om du känner så.


   
SvaraCitera

Om du vill snacka så ställer jag gärna upp[love]
Finns det någon annan sida än qruiser.se?


   
SvaraCitera

Tror inte de..


   
SvaraCitera