Aviseringar
Rensa alla

Hon frågade jag svarade inte //Kille


Ämnesstartare

Hej,

Det är en tjej i min kompis grupp som jag gillar rätt så mycket, vi brukar träffas då och då i gruppen och en kväll så pratade vi om våra intima erfarenheter. vi pratade med varandra om vad som var skönast inom sex och om hur ofta vi onanerar etc...

När vi pratade om detta så kom frågan jag aldrig hade förväntat mig från henne hon sa "Tänk o vi skulle ligga med varandra", jag blev såklart väldigt förvånad och stum. Jag ville svara att jag var intresserad  men var så stum at jag aldrig han svara för någon annan stälde en annan fråga.

Jag vill fortfarande ligga med henne, hur ska jag fråga henne? finns det fortfarande någon chans att hon vill ligga med mig när det har gått några månader?


   
Citera
Ämnesetiketter

Ja, om hon till och med frågar dig rakt ut är det definitivt för att hon är intresserad av att veta om du känner likadant. Hon kanske inte direkt känt att du givit henne några signaler förr, alltså om du gillar henne eller inte. Hur länge sedan var det hon ställde den frågan?
... Du kanske fortfarande har en chans och bara måste visa lite intresse. Om det går kanske du kan ta upp samtalsämnet igen (alltså för att ligga med henne) och säga något i stil med "Minns du när du frågade mig om vad jag tänkte om att vi skulle ligga med varandra?" Och sedan berätta vad du skulle svarat eller flirta lite.


   
SvaraCitera

Ah, nu ser jag att du skrev att det var några månader sedan. Om det inte har hänt någonting mellan er sedan dess kan det bli svårare. Och det finns en chans att hon givit upp, eftersom du inte givit henne någon respons (antar jag eftersom du frågar om du fortfarande har en chans på henne). Men en kille kan komma långt om han vet hur han ska förföra en kvinna. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hur göra jag för att ge henne en respons? Kan tillägga att det började med att hon gick förbi mig en gång och hon doftade underbart och jag var bara tvungen att ta in ett djupt ande tag för hon luktade så gott och hon vände sig om och log mot mig med ett underbart leende och efter det så började märka att hon började teasa lite små dirty.


   
SvaraCitera

Tja... Kan du ge mig lite mer, träffar du henne dagligen till exempel, hur är kontakten mellan er nu?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vi träffas inte tyvärr dagligen men det kan bero på ibland kan vi träffas nästan varje helg i nårgra veckor med gruppen ibland kan det ta några månader men har aldrig varit med henne själv en kväll vilket jag skulle vilja nån gång


   
SvaraCitera

Bjud ut henne på en fika bara, reka dejt/relations terrängen liksom! Tumme upp


   
SvaraCitera

Axel_von_Färsen:
Bjud ut henne på en fika bara, reka dejt/relations terrängen liksom! Tumme upp

Det här var ett bra tips. Försök spendera lite mer tid med henne, då får du också fler möjligheter att starta en relation med henne. Men det med att flirta kanske du ska ta det lite lugnt med, läs av situationen och gör det du tror är bäst, men gör NÅGONTING.


   
SvaraCitera

"Snygga strumpor, ska vi knulla?"


   
SvaraCitera