Aviseringar
Rensa alla

Hur blir man säker på sig själv?


Ämnesstartare

Asså har  självsäkerheten någonting med utstrålingen och göra asså  jag vet inte kommer detta med åldern att man blir mer o mer säker på sig själv??


   
Citera

Man skaffar sig en försäkring! ...Ba dum tss!

Nejmen jag vet inte redigt. Är inte säker på att jag förstår mig på vad självsäker betyder.
Kanske att man förstår och accepterar hur saker och ting ligger till och inte lägger onödig oro?

Man kanske övertänker och väger saker. Kanske innebär det en viss risk/fara att fråga chans på drömkillen pga hon tänker att hon kan göra bort sig, säga någonting fel eller att killen inte känner samma. Hejda sig att dra ett skämt pga man oroar sig att kompisarna inte har samma humor eller ens förstår skämtet.
Alltså smårädslor/oro som hejdar en att agera som man egentligen känner för.

Om man förstår att väldigt mycket kanske är onödigt att oroa sig över så kommer man vara mer "öppen" och visa mer av hur man egentligen är och man vågar dela med sig mer.

Kan dock ha helfel.


   
SvaraCitera
mynona

När man slutar att tänka så mycket på vad andra tycker om en och i stället börjar gilla sig själv, gör det bästa av sig själv och känner sig trygg i sig själv. När man struntar i vad andra tycker om en så gillar folk en bättre. 


   
SvaraCitera
NEMI
 NEMI

Tänker att det handlar om en viss mån självkännedom och en viss mån självförverkligande. Att ha koll på ens egna styrkor och svagheter och använda de på bästa sätt, det är något som andra märker.


   
SvaraCitera

Genom att spamma UM med massa trådar, såklart


   
SvaraCitera

Jao, tycker många beskriver det bra i den här tråden. Helt enkelt att tycka det är okej att känna sig osäker, älska sig själv, veta sitt eget värde och inte se sina prestationer som det mest betydelsefulla här i världen. Du är älskvärd och kapabel till väldigt mycket.


   
SvaraCitera