Aviseringar
Rensa alla

Hur blir man vältränad med synliga muskler?


Ämnesstartare

Gäller det bara att träna stenhårt, och äta hur mycket nyttigt man vill, eller är det bara kosten? Jag äter mycket, men då mycket av sådant som är nyttigt. Får jag äta hur mycket jag vill av det då?
Jag orkar bara inte räkna kalorier [shake]


   
Citera
Ämnesetiketter

funnylife:

av sådant som är nyttigt. Får jag äta hur mycket jag vill av det då?

Vad anser du som nyttig mat? Är lätt att folk äter för mycket av bl a kolhydrater mvh bruden som snart får tillbaka halvt synliga sina magrutor [[blush]


   
SvaraCitera

Rätt balans av sömn, mat och rätt form av träning.

Det många glömmer är att villa är minst lika viktigt som att träna hårt och äta rätt. Det är under sömn och vila som man ger kroppen möjlighet att bygga upp och återhämta sig.

Man ska ju försöka att äta mer än vad man förbrukar under träningen annars brytter man ner kroppen under hård träning. Av egen lärdom så har jag alltid bara ätit inte riktigt brytt mig om vad eller hur många kalorier. Men ska man träna på elitnivå så är det viktigare men annars funkar det bra att bara äta.

Sen är det vilken typ av muskler man vill bygga som avgör träningen. Antingen så bygger man muskler för ex bodybuilding då brukar man få stora och uppblåsta muskler men inte så effektiva. Sedan finns det att man bygger för att bli stark vilket kommer att ge mindre muskler men effektivare. Vilket är mer mot elitidrottare.

Sen spelar det roll vilka gener man har i sig och ålder mm. Personer med explosiva muskler brukar oftare ha lättare att få stora och synliga muskler medan personer med långsammare muskler brukar få mindre synliga muskler men brukar få bättre uthållighet.

Lycka till och glöm inte bort att lyssna på din kropp.


   
SvaraCitera
SLCD
 SLCD

Du får resultat genom att vara konsekvent med träningen och kosten.
Och kom ihåg, det finns inga quickfixes.


   
SvaraCitera