Aviseringar
Rensa alla

Hur gör man när man kommer på att sin flickvän ljuger ??! HJÄLP!


Mattias sj:

Några råd tack ? Jag kanske är för snäll....

Var med henne istället. Om hon nu så gärna vill dricka - gör det med henne, var med på skiten även fall du inte tycker att det är kul.

Dessutom kommer hon ju knappast att vara otrogen om du finns i närheten.


   
SvaraCitera

Om hon är en bra kvinna så ska hon inte vara otrogen när hon dricker. Man ska klara av att vara aspackad utan att vara otrogen.

Sluta vara så nojjig och låt henne supa så slipper hon ljuga.


   
SvaraCitera

Ser över sina grammatiska kunskaper.


   
SvaraCitera

Klart hon ljuger, hon slampar antagligen runt också


   
SvaraCitera
Kviq
 Kviq

Är den enda anledningen till att du inte vill att hon ska dricka för att du är rädd att hon är otrogen? Kan du inte lita på henne så är hon nog inte den rätta för dig.


   
SvaraCitera

Hur gammal är du? är du mer vuxen än barn/tonåring (vilket man nog får säga att hon är) så är det nog en lite hopplös situation. Kan tänka mig att hon ljuger för att hon vill dricka men vill inte göra dig ledsen, så på vanligt tonårsvis så drar hon en vit lögn. Behöver inte vara någon elak baktanke eller otrohet ifrån hennes sida.

Samtidigt skulle jag personligen aldrig bli tillsammans med någon som är mer barn än vuxen, då det är som gjort för att brista förr eller senare. En 15 åring kommer genomgå många förändringar i personlighet,drömmar,mål och attityd från halvår till halvår..

Kan ha helt fel men jag tolkar det som att du är lite äldre då du går på kräftskivor och verkar ha druckit och tröttnat på alkohol?


   
SvaraCitera
Findus

Skentrevlig:

Alltså, va? Bara för att din kompis flickvän är en slampa så ska du tvinga din flickvän att avstå alkohol för att du misstänker att hon också kan vara det?

Precis.

Mattias sj:

Asså jag bestämmer inte över henne. jag säger bara att jag inte gillar det. hon får. Men det är just det att hon ljuger för mig :/

Okej, din tjej vet om att du inte gillar att hon dricker, och hon vill att du ska vara glad. Samtidigt vill hon festa med sina kompisar och göra det hon känner för. Klart som fan att hon ljuger. Det hade nog jag också gjort när jag var 15.
(Sedan kan man ju diskutera hur bra det är för en 15-åring att dricka, men det är ju en diskussion hon ska ha med sina föräldrar.)
Så, sluta bete dig som hennes förälder. Om du inte litar på henne får ni väl prata om det och försöka lösa det hela. Men det är inte så konstigt att hon ljuger. Jag ljög för min mamma om min alkoholkonsumtion när jag var mindre, men du är inte hennes mamma 😛


   
SvaraCitera

Man blir arg och sedan jobbar på förhållandet med henne, eller så dumpar man henne helt enkelt.


   
SvaraCitera

obs, läste bara rubriken


   
SvaraCitera