Blivande_japan:
ah, men är ju värt att ha den i fönstret om den är nice längre!!!
Men plantera om en sallad för 10 kr känns ju lite overkill ![[no-no]](/img/smilies/no-no.gif)
Jorden kommer kosta mer än salladen ![[chocked]](/img/smilies/chocked.gif)
Sen äre ju typ inge kött på dem så det räcker ju bah till 2-3 maträtter ![[blush]](/img/smilies/blush.gif)
ChickiBull:
Men plantera om en sallad för 10 kr känns ju lite overkill
Jorden kommer kosta mer än salladen
har ej sagt att jag ska plantera om, ska ställa i 1 glas och vattna på!![[no-no]](/img/smilies/no-no.gif)
ChickiBull:
Sen äre ju typ inge kött på dem så det räcker ju bah till 2-3 maträtter
jodå! beror på hur man äter
åt hamburgare idag= 2-3 blad
Blivande_japan:
har ej sagt att jag ska plantera om, ska ställa i 1 glas och vattna på!
Fast då ären ju varm näru ska ätan
Goare med kall sallad ![[blush]](/img/smilies/blush.gif)
Blivande_japan:
jodå! beror på hur man äter
åt hamburgare idag= 2-3 blad
Är ju typ hälften ![[no-no]](/img/smilies/no-no.gif)
Förövrigt har ja hört att man ska stoppa i plastpåse å blåsa upp den å sen in i kylen. För då jobbar växten med koldioxiden och håller sig fräsch å krispig längre.
Fast jobbigt om man har världens bakfylleandedräkt, kommer ju salladen dö å när man öppnar påsen, puh.
ChickiBull:
Fast jobbigt om man har världens bakfylleandedräkt, kommer ju salladen dö å när man öppnar påsen, puh.
![[love]](/img/smilies/love.gif)
ChickiBull:
Är ju typ hälften
inte på min krukjävel![[no-no]](/img/smilies/no-no.gif)
![[no-no]](/img/smilies/no-no.gif)
Blivande_japan:
inte på min krukjävel
Haru en baouta ![[surprised]](/img/smilies/surprised.gif)
ChickiBull:
Haru en baouta
![[cool]](/img/smilies/cool.gif)