Åh nej, den förra länken var ju fett mycket coolare än min!
HAHHAHAHAHAHAHAHAH xD
hoppas verkligen inte du är seriös
XTYLE:
Hur rostar man mackor utan en brödrost? Det vet jag också, man gör dom i ugnen, det blir exakt likadant. Något som de flesta inte vet, men kan vara bra den dagen då brödrosten inte fungerar.
hoppas verkligen alla fattade de där innan de e simplare än simplast O_o och för att slippa värma upp ugnen går ju att stek hur bra som hellst.....
sen utan mikro... vi har väll alltid en ugnxD
XTYLE:
En Kokare som man kan KÄ ( Koka Ägg ) med
Onödigt?
trög lr
XTYLE:
et blir exakt likadant
d blir d inte. bättre i ugn, konstigare, knastrigare dålig kvalite i brödrost och sån speciell sak man rosar mackor i . smörgåsrost? skärpning, ska du komma me utbyte ljug inte. du kan ju istället berätta hur man använder en äggkokare då ingen använder sån som är under 50
men retard >____<
pandapuss:
men
Varför spricker äggen ibland? Även om man inte kokar länge/hårt.
Jag brukar börja med att ha i tillräckligt med vatten i kastrullen för att täcka äggen, sedan har jag i äggen och sätter kastrullen på plattan som är på högsta effekt.
När det börjat koka ordentligt så stänger jag av plattan och låter äggen stå kvar i fem till tio minuter, sen är det klart.
Jag tycker det ger ett mer konstant resultat då man slipper hålla tiden.
Shiit, Jag har aldrig använt en äggkokare helt seriöst hade inte ens hört talas om det före nu. Jag kokar alltid mina ägg i kastrull.
1) Fyll Kastrullen med vatten
2)Lägg i ägget i kastrullen,
3) Sätt på plattan
4)När vattnet börjar kokar kan du börja ta tid.
5) Koka äggen 2 min för löskokt ägg, ca 5 min för mjukkokt och ca 8 min för hårdkokt ägg
Tråden låst på grund av inaktivitet