Aviseringar
Rensa alla

Hur många bra politiker har inte varit hatade?


Ämnesstartare

Flash:

Ja den jävla idioten förstörde ju vår tidigare mycket trevliga nation.

Som vanligt kommer det bara bajs ur din mun.


   
SvaraCitera
rascal

Anarkandi:

Det är typ alla svenskar numera. Störd kultur, är vad vi lever i.

Är du oikofob, månne? Som svar på topic så är det ett otroligt dumt resonemang. Jag känner inte ens att jag behöver motivera...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Kouku:

hur han byggde upp en stark militär? han visste bristerna och vad som behövde förbättras och allt vad det är.

Jaha, jag trodde du menade när han själv var soldat.

Kouku:

Har aldrig påstått att en duktig talare automatiskt blir en bra politiker

Nej, men du använde ordet "bra" i det sammanhanget.

Kouku:

nja, det var ju inte helt på egen hand. jag tror det är ganska lätt, han blåste ju dem bara. krävs bara att man har hjärta att göra det.

Det är klart att han hade ett övertag i deras desperation, men nej, det krävs nog en hel del utmaning för att lyckas blåsa dem.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Alla politiker du nämnde var skitpolitiker. Olof Palme var politikern som tog Sossarna från en mera nationalistisk och vettig form av socialdemokrati till internationell socialism med massinvandring och kulturmarxism. Mona Sahlin har flera gånger nämnt hennes hat för Svensk kultur och det svenska folket. Obama är en starkt överskattad smygsocialist som blev president på grund av hans talang i retorik, vänstermedia, hatet mot Bush och en svag motståndare som inte ens var konservativ. Han har börjat bli starkt hatad den konservativa delen av befolkningen på grund av hans försök att socialisera sjukvården i USA och tappat mycket stöd från vita vänsterfolk.


   
SvaraCitera
Kouku

Djeydjey:

Det är klart att han hade ett övertag i deras desperation, men nej, det krävs nog en hel del utmaning för att lyckas blåsa dem.

Jo, kanske det [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ingeny:

Slutledningsförmågan. [love]

ensamtypfredags:

bra och politiker är ett oxymoron [tired]

Gissar att du menar paradox? Oxymoron säger bara skenbart emot sig självt, som t.ex "talande tystnad."


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jonesh:

Jag tror du menar väl

Den kommentaren är applicerbar på i princip alla, så det tror jag också.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hatikva:

Alla politiker du nämnde var skitpolitiker. Olof Palme var politikern som tog Sossarna från en mera nationalistisk och vettig form av socialdemokrati till internationell socialism med massinvandring och kulturmarxism.

Om jag skulle svara på det där skulle den röda tråden försvinna, men jag har en hel del argument emot dig i tråden "Mona strikes again".

Hatikva:

Mona Sahlin har flera gånger nämnt hennes hat för Svensk kultur och det svenska folket.

Källhänvisning?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Djeydjey:

Källhänvisning?

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker." - Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk i mars 2002.

"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet." - Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en intervju i Göteborgs-Posten den 22 oktober 2000.

Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka. - Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001.

För att klara framtidens utmaningar måste framtidens svenska folkhem bebos av människor från alla världsdelar. Svenska företag, organisationer och skolor måste ha fönster och dörrar på vid gavel mot omvärlden. - Dåvarande integrationsminister Mona Sahlin i en debattartikel tillsammans med dåvarande samordningsminister Pär Nuder i Aftonbladet den 16 april 2004.

Det vi gjorde fel var att inte tvinga alla kommuner att ta ett ansvar för flyktingarna, också rika Vällingby, Täby och Danderyd. Så vill du ha självkritik så visst finns det - Mona Sahlin svarar på frågan varför integrationen misslyckats. Dagens Arbete den 30 november 2007

Allt är viktigare än att någonsin ge Sverigedemokraterna inflytande. - Mona Sahlin

Sverige är det land i Europa som tar emot flest flyktingar. Det har vi gjort med högt huvud trots att problemen varit stora. Ska vi stänga gränsen och säga: ”Vi har haft lite svårt att integrera så därför kan ni inte komma hit och få skydd nu”? - Mona Sahlin

Mona Sahlin är den mest Sverigefientliga politikern vi haft i landet. - Jimmie Åkesson

Nyligen föreslog S att tvinga alla kommuner att ta emot invandrare:

http://www.dn.se/opinion/debatt/med-lex-vellinge-ska-alla-kommuner-ta-emot-flykt...

Mona prioriterar invandrare före etniska svenskar, Lars Ohly och MP har krävt amnesti åt illegala immigranter flera gånger under åren och 2010 kan vara första gången de båda massinvandringsextremisterna ingår i en svensk koalitionsregering.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hatikva:

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."

Det är hennes personliga kultursmak och betyder inte att hon hatar svensk kultur så till den grad att hon vill förbjuda den - däremot att inte heller mångkultur skall förbjudas. Antagligen har hon valt att uttalla sig kanske lite onödigt provokativt just för att få fram att hon anser att bara en enda kultur blir väldigt torr och tråkig, oavsett vilken den är. I och med att hon själv har en svensk kultur tar jag inte någon större illa anstöt.

Hatikva:

"Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet."

Det behöver inte heller betyda att hon hatar sitt eget folk, utan helt enkelt att hon vill ha det mer jämställt. Dock håller jag inte med henne, för i och med att invandrare faktiskt är en väldigt liten minoritet så faller det sig naturligt att flest svenskar ska ha jobb. Hade det däremot gällt kvinnor och män, som har ett betydligt jämnare antal, så hade jag hållit med henne. Här får nog Mona tänka en tanke till, men som sagt behöver det inte tolkas som om hon är självhatande.

Hatikva:

Mona Sahlin är den mest Sverigefientliga politikern vi haft i landet. - Jimmie Åkesson

Det där var nog en av de absolut sämsta källorna jag någonsin sett här. Vad har en annan politikers personliga uppfattning med bevis, sanning och fakta att göra? Isåfall är han både främlingsfientlig, rasist, fascist och nazist bara för att han anklagats för det. Eller är Åkesson sanningen själv, eller?

Resten av citaten tyder bara på att hon inte ser invandrare av något mindre värde, men för den skull inte nödvändigtvis tvärt om heller.


   
SvaraCitera