Aviseringar
Rensa alla

Hur många ska behöva dö innan samhället slår tillbaka?


HagnestaHill:

Personligen föreslår jag att det räcker nu. Bash the fash redan idag.

Ja, vad föreslår du för handlingsriktning, d.v.s. vad ska vi göra åt det?


   
SvaraCitera

respons:

Pga visste inte hur seriös Åtta var, man kan använda principen som argument även om liknelsen är humoristisk.

Låt gå då, men jag tyckte fortfarande att det hela var väldigt roligt. Åttas humor är ju sådan. [blush]


   
SvaraCitera

det är ingenting ju

pågår mycket värre skit i sverige än nazister


   
SvaraCitera

Är mer orolig över sverigedemokrater och alla andra någorlunda normala gubbjävlar som tror sig veta hur det ligger till "i egentligen", det är dom som verkligen utgör ett hot, visst man stöter på lite aggressiva skinheads som gärna vill sparka ner en men dom är oftast gulligt löjliga bara.


   
SvaraCitera

Trådskaparens argumentation känns föga imponerande för ett rättssäkert och tolerant land som Sverige.

För det första, en enda seriemördare i USA, kan döda minst lika många.
Jag vet att socialister är mentalt simpla människor, oavsett om de kallar sig för syndikalister, kommunister eller nationalsocialister. De vill ha ett pöbelsamhälle, där ingen rättssäkerhet eller lagstadgad rättvisa råder. Istället skall tydligen vi civila greppa högafflar och yxor, och ge oss på tilltänkta mördare, baserat på någon lustig idé om kollektivism och preventativa straff. Alla nazister skall straffas och det skall ske i förebyggande syfte. Det är ett sjukt resonemang som faktiskt placerar nazisterna i samma fack som exempelvis judarna var placerade i under 30-talet i Tyskland.

Personligen är jag inte så mycket för att låta folk smaka av sin egen medicin. Det är lagen som skall dela ut straffen. Inte mobben.

För det andra, varför måste gränsen dras vid just mord? Är det möjligtvis för att det hela skall följa trådskaparens dunkla syften? Varför inte använda samma resonemang till att bränna kommunister på bål. De utför ju trots allt fler fall av misshandel och skadegörelse än vad nazisterna gör.

Eller ja, då kan man ju faktiskt använda samma resonemang till att bestraffa alla invandrare.

Slutligen, vem eller vilka skall utföra dessa illgärningar? Afa? Revolutionära fronten? 1000 nya lasermän?

Jag tror trådskaparen har en hel del att tänka på framöver.
Lämna vänsterpartiet och gå över till ett moraliskt parti, som inte pysslar med dylika fascistfasoner.


   
SvaraCitera

Hahaha jag var ju bara tvugen att regga mig här och skriva ett inlägg. Fyfan vad jag garva när jag läste TS inlägg! [bigsmile]

När jag först läste topic så tänkte jag något i stil med " Hur många svenskar ska dö innan svensken går man och huse för att göra motstånd på dagens politiker"

Men sen så läste jag om ts hat mot nationalister.

Alltid samma visa med att "nazismen" har dödat si och så många personer i Sverige. De flesta personer som mördats har ju inte mördats för att de har varit meningsmotståndare osv..

Ställ era dumma frågor till mig istället!


   
SvaraCitera

iosib:

jag tycker att afa verkar ha situationen under kontroll.

Haha du var mig en rolig figur.

Antifa består av ett gäng lågutbildade snorungar i samhällets topskick. Föräldrar som bor i 7 miljoners villor.

Det är inte coolt att göra revolt mot sina föräldrar, det är inte heller coolt att gå runt och sätta upp klistermärken på lördagskvällarna, inte heller coolt att köra raveparty i Rosengård för att sedan bli utkörd av invånarna som bor där.

AFA har ju verkligen inget att sätta emot "nazister". Varken i muskelmassa eller i argument.


   
SvaraCitera

doog:

kostymnazismen

Jag antar att du syftar på Sverigedemokraterna.

Skriv ett PM till mig och berätta hur Sverige ser ut om 20 år om vi inte skärper vår invandringspolitik.

Jävla fjant!


   
SvaraCitera

Fjantigt


   
SvaraCitera

040Malmö:

Antifa består av ett gäng lågutbildade snorungar i samhällets topskick. Föräldrar som bor i 7 miljoners villor.

Nej. Lustigt att ni nationalister har så dålig koll på AFA dock, med tanke på hur bra koll de har på er.

040Malmö:

inte heller coolt att köra raveparty i Rosengård för att sedan bli utkörd av invånarna som bor där.

Det var inte AFA utan AFA Julia, en grupp muppar som inte ingår i AFA-nätverket och är, milt sagt, sedda som idioter av övriga autonoma vänstern.

040Malmö:

AFA har ju verkligen inget att sätta emot "nazister". Varken i muskelmassa eller i argument.

Det är lätt att vara tuff på internet, vet flera nationalister som lagt ner sitt engagemang efter att AFA varit på dem. Om du är organiserad nationalist vet du också det.


   
SvaraCitera

040Malmö:

Det är inte coolt att göra revolt mot sina föräldrar, det är inte heller coolt att gå runt och sätta upp klistermärken på lördagskvällarna, inte heller coolt att köra raveparty i Rosengård för att sedan bli utkörd av invånarna som bor där.

[love]


   
SvaraCitera

minst 400biljoner till[no-no]


   
SvaraCitera

KurtsKristnaKlan:

De utför ju trots allt fler fall av misshandel och skadegörelse än vad nazisterna gör.

Min poäng all along!

Det känns fel att ni extrema rödingar svartmålar era höger-respektive som mördare och satans avkommor, samtidigt som huligan-influensarede organisationer såsom AFA förföljer, misshandlar och förstör för dem som tycker extremt annorlunda.

Ta debatten med ORD istället så slipper ni framstå som ett gäng pinsamma idioter.


   
SvaraCitera

Att råka på psykopater på gatan är inget som Nazister har monopol på. Inte helt nyligen blev Federley nedslagen av ett invandrargäng på tre människor, brotten var iofs inte att han var en bög - Dom fick inte cigg. Vem som helst kan råka på dessa människor, nazister utgör inte en särskilt stor del av dessa. 25 människor på 20 år känns heller inte särskilt mycket. Misshandlingarna är dock betydligt fler än så, men i dessa dagar blir dom allt färre då den nynasistiska rörelsen är betydligt mindre nu än förr.

Ditt påstående med att ätas eller bli äten håller inte riktigt då heller, och är precis lika vidrig som en tidigare debattör sa, lika vidrig som dom nazistiska aktiviteter ni på 30-talet avskydde. Ni ger er på Kristendemokrater såväl som Sverigedemokrater, på vilket sätt utgör dessa ett hot mot er som inte borgare i gemen utgör, och då främst moderater. Ni stämplar ut nationellt sinnade människor och ger er på dom fysiskt i förebyggande syfte att dels inte samla fler människor under sina vingar, men även för få dom att sluta upp med sina aktiviteter. Det är precis som sagt, att använda er av samma metoder som era antagonister. Det är inte acceptabelt när någon annan gör det, men det fritt fram att ni för egen del gör det, ert heliga krig mot rasismen skyr inga medel. Hela organisationen är så full av hål och självmotsägelser att folk börjat få upp ögonen för dom mer och mer och trenden har numera vänt. Ni hänger inte med i den nya tiden och vägrar att acceptera att nya fiender dykt upp. Ni ältar vidare på att det minsann är nazistiska avskum som ska bekämpas, men ni ser helt förbi att man idag i många Moskeér talar illa om homosexuella och icke-troende.

Ni har all den moraliska rätten i världen att ge er på människor som upprepade gånger begår våldsamma brottshandlingar, mot vem det nu kan vara. Men det är moraliskt oförsvarbart att ni ger er på människor som inte gjort en människa ont. Ni ni har dessutom helt missat att Islam tagit nazisternas plats. Och det stödet för fascistoida yttringar är större inom denna grupp än vad den lilla klick tusental nazister i Brunskjorta ni håller i schack, mätt upp till. Säger du samma sak om islamistisk extremism om jag får fråga? Det är ett ämne som inte varit på pappret direkt länge i det här landet, men har börjat utgöra ett reellt hot. Hade självmordsbombaren fått som denne velat så hade lika många som dom nazisterna haft ihjäl under 20-års perioden strukit med den dagen. Det dyker upp mer och mer information kring islamisters terrorverksamhet här i landet, och i sveriges moskéer så rekyteras det även människor till dessa extrema organisationerna. Inte allt för länge sedan så hade Rinkebybor rekyterats till en sidogrupp till Al-quida, nämligen Al-shabab.

Visst, man ska inte blunda bara för att offren är få, islamistisk extremism är ett exempel på detta. Min poäng är dock att det finns större problem och att dessa borde prioriteras. Exempel på detta är islams utbredning och invandrarbrottsligheten. Det är vanligare att något sånt här sker(Kolla video) än att lågpannor går lösa på staden och ger sig på folk från höger till vänster.


   
SvaraCitera