Aviseringar
Rensa alla

Hur mycket kommer Trump att öka på klimatförändringarna?


Ämnesstartare

bomp:
jävligt synd på obamacare om den försvinner men jag tror att om det kan visas på positiva resultat i stort så kommer nog inte Trump ta bort den, beror iofs lite väl mycket på var han behöver ta pengar ifrån.. tråkigt. 

HAH

igår skrev jag detta ^

idag kan man läsa

"För Wall Street Journal berättar Trump – som gick till val med löfte om att riva sjukförsäkringsreformen Obamacare – att den nuvarande presidenten fick honom på andra tankar.
Efter deras möte säger han sig nu vara beredd att kompromissa.
– Jag sa att jag ska titta på hans förslag och utifrån respekt för honom kommer jag göra det, säger Trump till tidningen i sin första intervju efter valsegern. 

Även om han fortfarande vill gå hårt åt reformen så fort som möjligt kan han tänka sig behålla delar av den: ett förbud som hindrar försäkringsbolag att neka patienter ersättning på grund av patienters nuvarande tillstånd samt en bestämmelse om utökad täckning för barnförsäkringar.
– Jag gillar dem väldigt mycket, säger han till tidningen."

alltid nåt Party

i


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Zoldierz44: Sedan vill han hålla på med coal grävning. Vilket är det sämsta för klimatet. Vad tror ni? Sedan är ni inte rädda för det?

Självklart är det ju inte bra om Trump backar ur det ingångna klimatavtalet. Ett STORT MINUS för Trump. Ju mer naturlig energi typ vind- och solenergi ju bättre. Ju mer olja, kol och gas ju sämre.


   
SvaraCitera