Aviseringar
Rensa alla

Hur överlever man?


Zsasz

Green_dreams:

av en psykopat!

Hur vet du det var en psykopat?


   
SvaraCitera

Det blir bättre!


   
SvaraCitera

emma_96:

Så snälla hjälp mig! vad gör man i en sån här situation?! Jag har ingen att prata med och då menar jag verkligen ingen...

Sluta kolla på nyheterna.

Det du inte vet om lider du inte utav.


   
SvaraCitera

Liebestraum:

Man ignorerar eller lär sig att älska sådant

XD


   
SvaraCitera

Zsasz:

Hur vet du det var en psykopat?

Han rymde från psyket bland annat. Han trodde också att pojken som han mördade var en utomjording som skulle ta över planeten. Så han var nog inte riktigt frisk.........


   
SvaraCitera
Zsasz

Green_dreams:

Han rymde från psyket bland annat. Han trodde också att pojken som han mördade var en utomjording som skulle ta över planeten. Så han var nog inte riktigt frisk..

Har aldrig sagt att han skulle vara frisk, Men det låter snarare som att han var schizofren eller liknande, psykopati är ganska enkelt definerat, och är inte ett ord man kan eller borde slänga in vid alla tillfälle som någon gör något som inte en "frisk" person skulle göra.

Oh, och "Psyket" och "Psykopat" har inte mer ihop än "Psykopati" ha med "Psykologi", så att han var där ifrån har inget med saken att göra egentligen..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Zsasz:

Mordet i Ljungby måste det vara då eller?

Japp det var det och Ljungby har alltid varit den lilla lugna staden där ALDRIG något händer, visst ungdomar röker och dricker ju men inget mer, det är inte många som vet var Ljungby ligger heller och det har varit skönt, men nu vet nästan hela Sverige om det, eller ja iallfall dom som kolla på nyheterna och läser tidningen.


   
SvaraCitera
Zsasz

emma_96:

Mordet i Ljungby

Jaha, då vet man vad som hände iallafall.

Var tydligen en 10-åring pojke som ströp han med ett hopprep..

http://www.dn.se​​​/nyheter/sverige/tioaring-erkanner-ljungbymord


   
SvaraCitera