Aviseringar
Rensa alla

Hur ofta brukar ni duscha?


Blivande_japan:

trodde ej du skulle ha så starka åsikter om hur mycket folk duschar

en av mina [love]efrågor


   
SvaraCitera

isola:

en av mina [love]efrågor

ah förstod nästan d


   
SvaraCitera

isola:

bra där. man ska inte slita ut hårborstarna heller. de är så dyra.

ja visst är dom, ska man ha en bra får man la betala runt 70 kr, inte lätt för en student med 800 kr i månaden..


   
SvaraCitera

Varje dag i ca 20 min. Tvättar håret gör jag varannan.


   
SvaraCitera

Varannan dag ungefär. Brukar inte känna mig äcklig så ofta.


   
SvaraCitera

varannnan/tredje dag, lite beroende på hur stressigt det är och hur många andra som tävlar om duschen. Brukar ta runt 15-20 minuter


   
SvaraCitera

Jag har inte duschat sedan i förrgår, jag är äcklig [shake]


   
SvaraCitera

men självfallet varje dag herre Gud [chocked]


   
SvaraCitera

Minst en gång per dag men gärna två. En gång när jag går upp på morgonen och en gång innan jag går och lägger mig. Då känner man sig riktigt fräsch!


   
SvaraCitera

varje dag, en gång om dagen. ibland två.


   
SvaraCitera

"tänk förr i tiden när det inte fanns någon dusch" brukar min farmor säga. ingen deo, ingen dusch, inga servetter, ingen ordentlig tvål eller papper och inga bindor (eller jo det kanske fanns lite halvdassiga bindor)

hahah ågu kom att tänka på när jag sade till syskon att när farmor var liten fick de torka sig med apelsinpapper. hen ba apelsinpapper? du menar apelsinskal
hahahah dog. som om de var tvungna att spara allt skal till toalettbesök, eller ta med sig en apelsin in på toaletten hahaha mvh natthumor.
borde duscha och smörja in mig med mina goddoftande cremer från the body shop. men orkar man??


   
SvaraCitera

för sällan XDDD

nämen, det varierar väl. beror lite på veckans aktiviteter, men varannan dag brukar jag hoppa in i varmvattnet. kan dock gå fler dagar än så, beroende på hur jag mår men då vistas jag bara hemma ändå så.


   
SvaraCitera

olika, tvättar kroppen kanske varannan dag. kan inte tvätta håret för ofta pga torkar ut. borde börja på balsammetoden, fan.

isola:

som om de var tvungna att spara allt skal till toalettbesök, eller ta med sig en apelsin in på toaletten hahaha mvh natthumor.

hahaha fick mig o börja tänka på när en av glödlamporna i mina två små lampor i mitt rum tog slut. fick flytta den fungerande glödlampan emellan dem pga sov-/plugglampa i typ två dagar tills ja kunde köpa ny glödlampa. en av de dagarna snackade jag med en kompis i tfn o berättade att ja höll på o flytta den nu "pga den e sönder, fattig student du vet så måste va sparsam". o då sa han "aaa men de är smart". då började vi apflabba pga det lät som att han menade att det var smart av mig att snåla sådär när han menade flytta under tiden hahah. mvh dålig humor


   
SvaraCitera
höna

varje dag lr 2 gånger om dagen oftast, ibland hoppar jag över en dag om jag sover borta osv och inte pallar duscha där. men oftast varje dag!


   
SvaraCitera

höna:

2 gånger om dagen oftast,

[censur]äru så smutsig

honolulu:

e är smart". då började vi apflabba pga det lät som att han menade att det var smart av mig att snåla sådär när han menade flytta under tiden hahah. mvh dålig humor

haha joakim von ankastyle


   
SvaraCitera